Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
0

Γεμάτησυναυλίες ήταν η εβδομάδα που πέρασεκαι όπως δείχνουν τα πράγματα ο μουσικόςυδράργυρος θα συνεχίσει να ανεβαίνει.Οι ZitaSwoonτα σπάσανε στο υπόγειο Club 22, οι Cocorosieμας έδειξαν ότι ακόμη και στην εποχήτου copy paste μπορείς να είσαι πρωτοποριακός(καταζητείται μια τύπισσα που μου έκλεψεμέσα από τα χέρια μου το μπαλόνι-μονόκερος)και ένα σπίτι στο κέντρο των Εξαρχείωνεπιχείρησε να φιλοξενήσει ένα τριήμεροφεστιβάλ με σύσσωμη την ελληνική μουσικήσκηνή να δίνει το παρών. Αν και η εκδήλωσηέληξε νωρίτερα από το αναμενόμενο, ηφύση του εγχειρήματος επιβεβαιώνει ότιευτυχώς οι άνθρωποι που ασχολούνται μετη μουσική σε αυτήν τη χώρα έχουν αρχίσεινα ξεφεύγουν. Όταν δεν βρίσκουνσυναυλιακούς χώρους για να φιλοξενήσουντη μουσική τους, μετατρέπουν το σαλόνιτου σπιτιού τους σε stage. Όταν κανείς δεντους προτείνει πανελλαδική περιοδεία,μπαίνουν σε ένα πούλμαν και τηνπραγματοποιούν μόνοι τους. Και όταν ταπερισσότερα κλαμπ έχουν καταλήξει ναπαίζουν μουσικές-κονσέρβα και να χρεώνουντο ποτό χρυσάφι, τα αληθινά party animalsβγαίνουν στους δρόμους και τουςμετατρέπουν σε ένα απέραντο dancefloor. Ηζωή ανήκει πάντα σε αυτούς που τηνπαίρνουν στα χέρια τους. Δεν είναι όμωςπάντα του Αϊ-Γιαννιού, οπότε προς τοπαρόν μπορούμε να επισκεφτούμε μερικάαρκετά αξιόλογα gigs που έχουν προγραμματιστείγι' αυτήν την εβδομάδα. Έτσι, στις 29Μαΐουοι ομάδες Creative Space και A:formal διοργανώνουνένα free party για να γιορτάσουν τη σεζόνπου πέρασε. Στα decks τουBios θαβρεθεί ο Αμερικανός DjStarkey oοποίος χαίρει του θαυμασμού της Mary AnneHobbs, της ραδιοφωνικής παραγωγού πουανέδειξε πρώτη το dubstep.To line-up συμπληρώνει το νέο απόκτημα τηςεταιρείας Planet Mu του Mike Paradinas, o ItalTekαλλά και τα ελληνικά πρότζεκτ τωνDisphoniaκαι Mashdown45. Μια μέρα μετάο ίδιος χώρος θα φιλοξενήσει τουςDopplereffekt,ένα από τα θρυλικά ονόματα της ηλεκτρονικήςμουσικής και τον DjStingray,τον επίσημο «assault dj»των Drexciya. Την ίδια ημέρα οιItaloBoyzεπισκέπτονται το Art House του Γκαζιού γιαένα Process Minimal set. Κατάτα άλλα στις 31 Μαΐου στην Ιερά Οδό θακατηφορίσουν οι InfectedMushroom.Το γεγονός ότι εμφανίζονται σε σκυλάδικοθα πτοήσει άραγε τους φανατικούς τηςpsy-trance;

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων.

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 70 ομιλητών - συγγραφέων και 50 θεματικές συζητήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, συναυλίες, προβολές και θεατρικά αναλόγια ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από την Τρίτη 20 έως και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.
THE LIFO TEAM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Χρονικογράφος της ζωής στη Σοβιετική Ένωση μέσα από τις απεικονίσεις του, έγινε γνωστός για τις «συνολικές εγκαταστάσεις του», ενώ το έργο του «Το καράβι της ζωής μου» ανήκει στο ΕΜΣΤ.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ