Πόσα χρήματα πληρώθηκε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για την πρώτη του συνέντευξη μετά τον βασιλικό γάμο

Πόσα χρήματα πληρώθηκε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για την πρώτη του συνέντευξη μετά τον βασιλικό γάμο Facebook Twitter
0

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να πληρώθηκε 10.000 δολάρια για την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι και την πολυσυζητημένη απουσία του. 

Ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος δεν παρευρέθηκε στον βασιλικό γάμο, μετά τις αποκαλύψεις πως «έστησε» παπαράτσι φωτογραφίες, μίλησε συγκεκριμένα στην εκπομπή «Good Morning Britain».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, όπως στο γεγονός ότι έβαλε τον Χάρι να του υποσχεθεί ότι «δεν θα σηκώσει ποτέ χέρι» στη Μέγκαν, ενώ αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας τού ζήτησε να δώσει μια ευκαιρία στον Τραμπ.


Μεταξύ άλλων, είπε πως λυπάται που δεν κατάφερε να είναι τελικά στην τελετή, δηλώνοντας ωστόσο ευχαριστημένος που μπόρεσε να τον «αντικαταστήσει» στο γάμο ο πατέρας του γαμπρού, πρίγκιπας Κάρολος.

Η Daily Mail μεταδίδει πως αξιωματούχοι του παλατιού του Κένσινγκτον σκοπίμως δεν ενημερώθηκαν για τη συνέντευξη του Τόμας Μαρκλ, ώστε να μην έχουν την ευκαιρία να τον αποτρέψουν.

Στο μεταξύ, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι δεν είχε ενημερώσει ούτε τη Μέγκαν, ούτε τον Χάρι, ότι θα μιλούσε στην εκπομπή, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι «θα καταλάβουν πώς νιώθω».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από το παλάτι του Κένσινγκτον για τις δηλώσεις του Τόμας Μαρκλ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ