Πέθανε ο Μπέρναρντ Χιλ, «καπετάνιος» στον «Τιτανικό» και «βασιλιάς Θίοντεν» στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Πέθανε ο Μπέρναρντ Χιλ που υποδύθηκε τον καπετάνιο στον «Τιτανικό» Facebook Twitter
Ο Μπέρναρντ Χιλ στον «Τιτανικό», φωτ.: Youtube
0

Πέθανε ο Βρετανός ηθοποιός Μπέρναρντ Χίλ το πρωί της Κυριακής. 

Ο ηθοποιός που είχε γίνει γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως καπετάνιος στον «Τιτανικό», αλλά και ως βασιλιάς Θίοντεν στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, πέθανε σε ηλικία 79 ετών. 

Ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών στον κινηματογράφο: Είχε υποδυθεί τον καπετάνιο Έντουαρντ Σμιθ στην εμβληματική ταινία «Τιτανικός» του Τζέιμς Κάμερον,  Ακόμα, ο Βρετανός ηθοποιός είχε ενσαρκώσει τον ρόλο του βασιλιά Θίοντεν στην τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».  

Ο Μπέρναρντ Χιλ αναμένονταν να επιστρέψει στην τηλεόραση με την συμμετοχή του στη δεύτερη σεζόν του «The Responder», του BBC στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Μάρτιν Φρίμαν. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Το συνταρακτικό «Hamnet» κυκλοφορεί επιτέλους στις αίθουσες, πλάι σε ένα θρίλερ του Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ και αρκετούς τίτλους που διεκδικούν την προσοχή του οικογενειακού κοινού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ