Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση Facebook Twitter
Φωτ. Όζι Όζμπορν / EPA
0

Οι αδελφές του Όζι Όζμπορν, μοιράζονται αναμνήσεις από την τελευταία συνάντηση τους με τον θρυλικό ροκ σταρ, λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Η Jean Powell και η Gillian Hemming λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Όζι Όζμπορν, αποκάλυψαν ότι η τελευταία φορά που είδαν τον αδελφό τους, ήταν λίγες εβδομάδες πριν, στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath στην Αγγλία.

«Ήταν καταβεβλημένος, αλλά παρ' όλα αυτά, ο θάνατός του ήταν σοκ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Jean μιλώντας στην εφημερίδα «The Mirror», προσθέτοντας ότι η ίδια και η αδελφή της δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για τον θάνατό του.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως είναι «ευγνώμων που πέθανε στην Αγγλία». «Μου έστειλε μήνυμα καθώς οδηγούσε στη Lodge Road, εκεί όπου ζούσαμε παλιά, κοντά στο στάδιο», θυμάται για μια από τις τελευταίες της συνομιλίες με τον μικρό της αδελφό.

«Μου είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως τόσοι άνθρωποι περπατούσαν στον παλιό μας δρόμο για να τον δουν να τραγουδά» συμπλήρωσε, ενώ μιλώντας για την εμφάνισή του στη συναυλία, είπε: «Ήταν στενάχωρο γιατί δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος, αλλά ήταν πάντα ο δικός μας John (τον αποκάλεσε με το βαφτιστικό του όνομα), έλεγε ακόμη αστεία». «Για εμάς ήταν ο αδελφός μας, όχι κάποιος διάσημος, οπότε είναι απίστευτο να βλέπουμε όλη αυτή την αγάπη από τον κόσμο μετά τον θάνατό του. Απλώς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι έφυγε, και πως δεν θα ξαναδεχτούμε ποτέ μήνυμά του ή τηλεφώνημα. Κάθε εβδομάδα, χωρίς εξαίρεση, μας έστελνε μήνυμα», συνέχισε η αδελφή του.

Ο θάνατος του frontman των Black Sabbath, έρχεται μόλις 18 ημέρες μετά την τελευταία του συναυλία με το θρυλικό συγκρότημα στην πατρίδα του, το Μπέρμιγχαμ, στις 5 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, κάθισε σε έναν θρόνο με θέμα νυχτερίδας, αφού είχε χάσει τη δυνατότητα να στέκεται και να περπατά εξαιτίας της νόσου του Πάρκινσον, με την οποία είχε διαγνωστεί από το 2003. Οι αδελφές του ανέφεραν πως η τελευταία τους συνάντηση μαζί του στη συναυλία ήταν σύντομη αλλά συγκινητική.

«Όταν είδα τον κόσμο να περιμένει να δει τον John μας, ξέσπασα σε κλάματα. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε πολύ, γιατί όλα ήταν χαοτικά εκείνη τη μέρα. Αλλά στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ. Ελπίζαμε να τον δούμε αυτή την εβδομάδα», κατέληξε.

«Ήμασταν πολύ περήφανες για εκείνον και για όλα όσα κατάφερε. Η δόξα ποτέ δεν άλλαξε. Αυτό που έβλεπε το κοινό ήταν ακριβώς αυτός που ήταν στην πραγματικότητα. Δεν υποκρινόταν. Ήταν απλώς υπέροχος», συμπλήρωσε από τη μεριά της η Gillian.

Με πληροφορίες από PEOPLE

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM
«Θα αποσυρθώ μόνο όταν καρφώσουν το καπάκι στο κουτί μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

Πολιτισμός / «Θα αποσυρθώ όταν καρφώσουν το καπάκι στο φέρετρό μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

«Δεν έχετε ιδέα πώς αισθάνομαι, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» - Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό του 17 ημέρες πριν πεθάνει
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΛΗ
Λαμπερή η 82η Μόστρα: Κλούνεϊ, Λάνθιμος και Ρόμπερτς στο επίκεντρο του Φεστιβάλ Βενετίας

Πολιτισμός / Λαμπερό το 82ο Φεστιβάλ Βενετίας: Κλούνεϊ, Λάνθιμος και Τζούλια Ρόμπερτς στο επίκεντρο της φετινής Μόστρα

Μεταξύ των τίτλων που διεκδικούν τον Χρυσό Λέοντα είναι το «Frankenstein» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο καθώς και το πολιτικό θρίλερ «The Wizard of the Kremlin» του Ολιβιέ Ασαγιάς, με τον Τζουντ Λο στον ρόλο του Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Πολ Ντάνο ως επικοινωνιακό του σύμβουλο
LIFO NEWSROOM