To όνομα του βασιλικού μωρού - Το ανακοίνωσαν Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

To όνομα του βασιλικού μωρού - Το ανακοίνωσαν Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
1

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν το όνομα του νεογέννητου γιους τους και θα είναι Archie Harrison Mountbatten -Windsor (Άρτσι Χάρισον Μαουντμπέιτεν).

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έκαναν την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου απεικονίζεται η βασίλισσα Ελισάβετ να κοιτάζει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, που είναι στην αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ. Στην φωτογραφία απεικονίζονται επίσης ο πρίγκιπας Χάρι, ο πρίγκιπας Φίλιππος και η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουν ότι ονόμασαν τον γιο τους Άρτσι Χάρισον Μαουντμπέιτεν Ουίνδσορ. Σήμερα το απόγευμα, ο πρίγκιπας Χάρι παρουσίασε στη βασίλισσα το όγδοο δισέγγονό της στον Πύργο του Ουίνδσορ. Ο Δούκας του Εδιμβούργου και η μητέρα της Δούκισσας ήταν επίσης παρόντες σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.


Νωρίτερα το βασιλικό ζεύγος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τον νεογέννητο γιο τους, στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ με τον Χάρι να κρατάει στην αγκαλιά του το βρέφος και την Μέγκαν να στέκεται δίπλα του. 

«Είναι μαγικά, υπέροχα. Έχω τα δύο καλύτερα αγόρια στον κόσμο και είμαι πραγματικά χαρούμενη», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ, ποζάροντας με τον πρίγκιπα Χάρι και τον γιο τουςγια πρώτη φορά ως οικογένεια μπροστά στους φακούς των δημοσιογράφων και των πρακτορείων ειδήσεων.

«Είναι εκπληκτικό να είσαι γονιός. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που τον αποκτήσαμε και περνάμε πολύτιμο χρόνο μαζί του, καθώς ξεκινά να μεγαλώνει αργά», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι. Το ζευγάρι παραδέχθηκε στους δημοσιογράφους ότι ακόμα προσπαθεί να αποφασίσει σε ποιον μοιάζει περισσότερο το μωρό. «Αλλάζει κάθε μέρα», είπε ο Χάρι. «Έχει ήδη βγάλει τις πρώτες του τρίχες στο πρόσωπο!».


Πριν την ανακοίνωση του ονόματος το ζευγάρι είχε δημοσιεύσει τρεις νέες φωτογραφίες τους με τον γιο τους, τραβηγμένες από τον φωτογράφου του γάμου τους.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια