Ομπάμα και Σπρίνγκστιν στο νέο podcast του Spotify

Ομπάμα και Σπρίνγκστιν στο νέο podcast του Spotify Facebook Twitter
Ομπάμα και Σπρίνγκστιν στο νέο podcast του Spotify (Spotify)
0

Ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μπρους Σπρίνγκστιν ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγιναν οι «Renegades: Born in USA» στο νέο podcast τους Spotify.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του «Renegades: Born in USA», με τον πρώην πρόεδρο και τον θρυλικό ροκ σταρ σε μία συνομιλία για θέματα που κυμαίνονται από την πολιτική και την Αμερική έως την πατρότητα, το γάμο και την ηλικία των ανδρών.

Οι συνομιλίες θα διαρκέσουν οκτώ επεισόδια.

Το podcast, σε παραγωγή της εταιρείας των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Higher Ground, είναι σίγουρα η κορυφαία συνεργασία στην ιστορία του podcasting.

«Είναι μια προσωπική, σε βάθος συζήτηση μεταξύ δύο φίλων που διερευνούν το παρελθόν τους, τις πεποιθήσεις τους και τη χώρα που αγαπούν - όπως ήταν, όπως είναι, και όπως έπρεπε να προχωρά», δήλωσε το Spotify, σημειώνοντας ότι οι δύο άντρες «έχουν δημιουργήσει μια βαθιά φιλία από τότε που συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2008».

Είναι επίσης μια ακόμα στιγμή-ορόσημο στην επιθετική ώθηση του Spotify να κυριαρχήσει στην επιχείρηση των podcast.

Η σουηδική υπηρεσία ροής έχει δεσμεύσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση εταιρειών podcast και έχει συνάψει αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των Joe Rogan και Kim Kardashian και μεγάλων εμπορικών σημάτων όπως η Warner Bros.

Το 2019, το Spotify υπέγραψε μια αποκλειστική συμφωνία με το ζεύγος Ομπάμα για την παραγωγή podcast. Η πρώτη τους παραγωγή, το Michelle Obama Podcast, ήταν το κορυφαίο παγκόσμιο podcast όταν κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και η εταιρεία στοιχηματίζει ότι η νέα σειρά των Ομπάμα - Σπρίνγκστιν θα έχει παρόμοια ανταπόκριση.

Πολλές από τις συζητήσεις μεταξύ του Ομπάμα και του Σπρίνγκστιν επικεντρώνονται επικεντρωθούν στην επίλυση των πολιτιστικών και πολιτικών διαφορών της Αμερικής.

«Πώς φτάσαμε εδώ; Πώς θα μπορούσαμε να βρούμε τον δρόμο μας ξανά πίσω σε μια πιο ενοποιημένη αμερικανική ιστορία;» Ο Ομπάμα ρωτά στην εισαγωγή του στο σόου.

«Επιφανειακά, ο Μπρους και εγώ δεν έχουμε πολλά κοινά. Αλλά με τα χρόνια, αυτό που βρήκαμε είναι ότι έχουμε κοινή ευαισθησία. Σχετικά με τη δουλειά, για την οικογένεια και για την Αμερική. Με τους δικούς μας τρόπους. Ο Μπρους και εγώ κάνουμε παράλληλα ταξίδια, προσπαθώντας να καταλάβουμε αυτήν τη χώρα που μας έχει δώσει τόσα πολλά».

Ο Ομπάμα και ο Σπρίνγκστιν αποκάλυψαν το podcast «Renegades» κατά τη διάρκεια μιας εικονικής εκδήλωσης του Spotify, στην οποία η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την επέκταση των εκπομπών τους στο DC Comics και μια νέα συνεργασία με τους αδελφούς Russo, τους σκηνοθέτες των ταινιών «The Avengers».

Με πληροφορίες του Spotify/The NewYorkTimes/NBCNews

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM