Οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα για συναυλία στο ΟΑΚΑ

Οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα για συναυλία στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter
0

Οι θρυλικοί Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους Run For Your Lives World Tour 2026. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί το Σάββατο 23 Μαΐου 2026 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ), σε μια συναυλία που αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς.

Η περιοδεία συμπίπτει με τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας για τους Iron Maiden, οι οποίοι υπόσχονται ένα από τα πιο εντυπωσιακά shows της ιστορίας τους.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν από την Ticketmaster.gr, με την προπώληση να ξεκινά την εβδομάδα που αρχίζει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Οι Iron Maiden, γνωστοί για τα μεγαλειώδη live τους και τη μοναδική σκηνική παρουσία, έχουν ήδη ανακοινώσει ότι το setlist θα περιλαμβάνει κλασικές επιτυχίες αλλά και εκπλήξεις από τον πλούσιο κατάλογό τους.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM