Ο Τζιμ Κάρεϊ μίλησε για την σχέση του με τη Ρενέ Ζελβέγκερ: «Ήταν ξεχωριστή για μένα. Με κρατούσε προσγειωμένο»

Ο Τζιμ Κάρεϊ μίλησε για την σχέση του με τη Ρενέ Ζελβέγκερ: «Ήταν ξεχωριστή για μένα. Με κρατούσε προσγειωμένο» Facebook Twitter
0

Ο Τζιμ Κάρεϊ με την Ρενέ Ζελβέγκερ γνωρίστηκαν στο 1999 στα γυρίσματα του «Me, Myself & Irene» και μπορεί να χώρισαν δυο χρόνια αργότερα, αλλά ο ηθοποιός κρατά ακόμη μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του για εκείνη.

Σε νέα συνέντευξη στο The Howard Stern Show, ο παρουσιαστής έφερε ξανά προς συζήτηση το πώς συνεχίζει να μιλά ο Τζιμ Κάρεϊ για την 51χρονη πρώην σύντροφό του, την οποία αναφέρει ως «την μεγάλη τελευταία μου αγάπη», στο νέο βιβλίο του «Memoirs and Misinformation: A Novel».

Ο Τζιμ Κάρεϊ μίλησε για την σχέση του με τη Ρενέ Ζελβέγκερ: «Ήταν ξεχωριστή για μένα. Με κρατούσε προσγειωμένο» Facebook Twitter

Παρόλο που το βιβλίο είναι μερικώς φανταστικό και αφηγείται την ιστορία της περσόνας του Τζιμ Κάρεϊ, ο ηθοποιός είπε στον Χάουαρντ Στερν πως υπάρχει κάποια αλήθεια στον χαρακτηρισμό. «Οπωσδήποτε ήταν ξεχωριστή για μένα, πολύ ξεχωριστή, νομίζω πως είναι αξιαγάπητη», είπε ο Κάρεϊ. 

Σε ερώτηση αν σκέφτεται τον χωρισμό του, ο ηθοποιός τόνισε πως «δεν μετανιώνω». «Δεν έχω τέτοια πράγματα, αλλά εκτιμώ τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου για το καλό που μου έδωσαν», εξήγησε. 

 

Όταν ήταν μαζί, ο Τζιμ Κάρεϊ είχε πει στο Entertainment Weekly πως η σχέση του με την Ρενέ Ζελβέγκερ τον βοηθά να μένει «προσγειωμένος». «Είναι πολύ προσγειωμένος άνθρωπος. Η φιλοσοφία της για το "περνάμε καλά" είναι το νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και να μεταφέρει έπιπλα στο Τέξας. Με αυτή την έννοια, είναι πολύ αληθινή και το λατρεύω αυτό», είχε δηλώσει τότε. 

Ο Τζιμ Κάρεϊ μίλησε για την σχέση του με τη Ρενέ Ζελβέγκερ: «Ήταν ξεχωριστή για μένα. Με κρατούσε προσγειωμένο» Facebook Twitter

Από την πλευρά της, η Ρενέ Ζελβέγκερ είχε παραδεχθεί πως της πήρε μόλις ένα δευτερόλεπτο για να καταλάβει πως θέλει πραγματικά να είναι μαζί του και όλα έγιναν μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα.  

«Μου άρεσε πολύ, αλλά δεν πας στο γύρισμα για την σχέση αγάπης. Όταν τελείωσε η ταινία, μιλήσαμε μερικές φορές στο τηλέφωνο και μετά άρχισαν να κυκλοφορούν όλες εκείνες οι φήμες πως έβγαινα μαζί του. Θύμωσα πάρα πολύ. Είπα, "δεν είναι αλήθεια". Και μετά επέστρεψα σπίτι και σκέφτηκα, "Θεέ μου, μου λείπει τόσο πολύ"», είχε δηλώσει μιλώντας στο CNN. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM
Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Πολιτισμός / Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Το νέο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, ο «Αφανισμός» του Μπέρχαρντ σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου, η «Αντιγόνη» και η «Αφιέρωση» σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Σφενδόνης για τη νέα σεζόν.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ