Ο Τζέιμς Φράνκο απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Τζέιμς Φράνκο απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
1

Στο στόχαστρο κατηγοριών ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς, που είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media, ιδίως από μια ηθοποιό την Άλι Σίντι, βρίσκεται από την Κυριακή ο Τζέιμς Φράνκο.

«Δεν γνωρίζω καθόλου τι ακριβώς έκανα στην Άλι Σίντι. Νιώθω το μεγαλύτερο σεβασμό για εκείνη. Δεν γνωρίζω καθόλου γιατί είναι τόσο οργισμένη, έσβησε τα tweet, δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνη», σχολίασε ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «The Late Show» του Στίβεν Κόλμπερτ. 

Λίγο αφότου ο 39χρονος Φράνκο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στις Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία του στην ταινία «The Disaster Artist», η 55χρονη Άλι Σίντι έγραψε στο Twitter ότι δεν κατανοεί γιατί ο ηθοποιός- ο οποίος στην τελετή απονομής φόρεσε στο πέτο του μια καρφίτσα αλληλεγγύης προς την οργάνωση Time's Up που προασπίζεται τα θύματα σεξουαλικής επίθεσης στον χώρο της εργασίας, προσκλήθηκε στην εκδήλωση.

«Ο Τζέιμς Φράνκο μόλις κέρδισε. Σας παρακαλώ μην με ρωτάτε για ποιο λόγο αποσύρθηκα από τον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης» έγραψε επίσης, ενώ τα μηνύματά της αργότερα διαγράφηκαν.

Ο Τζέιμς Φράνκο απέρριψε επίσης τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του πρόσφατα και η ηθοποιός Βάιολετ Πάλεϊ.

«Όσα άκουσα, τα οποία γράφτηκαν στο Twitter, δεν είναι ακριβή, όμως υποστηρίζω πάντα τους ανθρώπους που σπάνε τη σιωπή τους και μπορούν να έχουν πλέον φωνή διότι κανείς δεν τους άκουγε εδώ και πολύ καιρό, επομένως δεν θέλω να τους κάνω να σιωπήσουν» υπογράμμισε μιλώντας στον Στίβεν Κόλμπερτ. Κατόπιν υποσχέθηκε: «Εάν έχω κάνει κάτι κακό, θα το διορθώσω».

Να σημειωθεί πως μια συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί για σήμερα από τους New York Times με τον Τζέιμς Φράνκο και τον αδελφό του Ντέιβ για την προβολή της νέας τους ταινίας στους κινηματογράφους ματαιώθηκε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «The Late Show»:

 
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ