Ο Τσακ Νόρις μιλά πρώτη φορά για το πώς δηλητηριάστηκε η γυναίκα του

Ο Τσακ Νόρις μιλά πρώτη φορά για το πώς δηλητηριάστηκε η γυναίκα του Facebook Twitter
0

Μια συνταρακτική εξομολόγηση για τη σύζυγό του έκανε ο Τσακ Νόρις ο οποίος δηλώνει ότι η ασθένειά της προκλήθηκε από μια εξέταση μαγνητικής τομογραφίας.

Η 54χρονη Τζένα υποφέρει από νευρικό πόνο και νεφρικά προβλήματα και το διάσημο ζευγάρι ισχυρίζεται πως το πρόβλημα υγείας προκλήθηκε από την ένεση που της έγινε πριν την εξέταση.

Μιλώντας για την πρώτη αντίδρασή μετά την ένεση που έγινε  το 2013, η σύζυγος του Τσακ Νόρις δήλωσε: «Μέσα σε λίγες ώρες μετά το πρώτο τρύπημα ένιωθα ότι όλο μου το σώμα καιγόταν- σαν να είχε οξύ. Και το κάψιμο συνέχισε να απλώνεται...».

Η Τζένα ισχυρίζεται πως πέρασε πέντε μήνες στο κρεβάτι και χρειάζονταν συνεχώς φροντίδα. Λέει επίσης πως ο Τσακ κοιμόταν δίπλα της σε έναν καναπέ και πως ποτέ δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό της.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε τα πάντα για να φροντίσει τη σύζυγό του. «Παράτησα την κινηματογραφική καριέρα μου ώστε να επικεντρωθώ στην Τζένα. Όλη μου η ζωή αφιερώθηκε στο να παραμείνει ζωντανή», ανέφερε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους έχουν δαπανήσει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια για τη θεραπεία της ασθένειάς της. «Ήταν ένα άσχημο μυστικό που κρατήθηκε κρυμμένο - κάτι που ο Τσάκ και εγώ είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε», δήλωσε η Τζένα.

Η 54χρονη λαμβάνει θεραπεία με βλαστοκύτταρα και το ζεύγος έχει ασκήσει αγωγή εναντίον των φαρμακευτικών εταιρειών που ήταν υπεύθυνες για την αντίδραση στο γαδολίνιο, την ουσία που χρησιμοποιήθηκε  στην ένεση, ισχυριζόμενη ότι είχε δηλητηριαστεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το γαδολίνιο πιστεύεται ότι χρησιμοποιείται στο 30% των μαγνητικών τομογραφιών σε όλο τον κόσμο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Πολιτισμός / Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Ο σουρεαλισμός παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των συλλεκτών εξαιτίας του διαρκούς ενδιαφέροντος για το πιο σημαντικό καλλιτεχνικό κίνημα του 20ού αιώνα.
LIFO NEWSROOM
Λίνα Μενδώνη: Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου», αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πολιτισμός / Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου» αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πραγματοποιούνται σημαντικά έργα στην περιοχή της Μεσσηνίας, όπως η ανάδειξη του Παλατιού του Νέστορα, των Θολωτών Τάφων, αλλά και η αποκατάσταση και επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου
LIFO NEWSROOM
Η ΔΕΗ φωτίζει τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Πολιτισμός / Η ΔΕΗ «φωτίζει» τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Το 2023, η ΔΕΗ, ως περήφανος χορηγός του Έτους Κάλλας, στήριξε σημαντικές δράσεις και παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να τιμήσει την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο.
LIFO NEWSROOM
Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα

Πολιτισμός / Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα στο Δημόσιο

Στο Φετιχιέ Τζαμί πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση 179 κινητών μνημείων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η απόδοση της συλλογής σε άλλες εφορείες αρχαιοτήτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
I’m Still Here

Πολιτισμός / Βάλτερ Σάλες, Κάπτεν Αμέρικα και Κάλλας από αύριο στις αίθουσες

Το συγκινητικό «I’m Still Here», το νέο «επεισόδιο» του MCU, η επόμενη καταχώριση στο ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας είναι μερικές από τις ταινίες που προστίθενται στο (γεμάτο και γενναιόδωρο) πρόγραμμα των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM