Ο ηθοποιός Τομ Χανκς έγραψε ένα γράμμα και έστειλε δώρο μια γραφομηχανή μάρκας Corona σε ένα αγόρι στην Αυστραλία που είπε ότι δέχθηκε bullying εξαιτίας του ονόματός του που θυμίζει κορωνοϊό.

 

Ο Corona De Vries, 8 ετών, έγραψε για πρώτη φορά στον ηθοποιό και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, αφού αρρώστησαν στο Κουίνσλαντ.«Άκουσα τα νέα πως εσείς και η σύζυγός σας είχατε κολλήσει κορωνοϊό. Είστε καλά;» Πρόσθεσε ότι του άρεσε πολύ το όνομά του, αλλά τον αποκαλούσαν περιπαιχτικά «κορωνοϊό» στο σχολείο. «Λυπάμαι πολύ και θυμώνω όταν οι άνθρωποι με αποκαλούν έτσι», έγραψε.

 

Στην απάντηση, ο Χανκς ξεκινά γράφοντας «Αγαπητέ φίλε Corona. Η επιστολή σου έκανε τη γυναίκα μου και εμένα να αισθανθούμε υπέροχα! Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο καλός φίλος - οι φίλοι κάνουν τους φίλους να αισθάνονται καλά όταν είναι "πεσμένοι'».

 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στο αγόρι: «Είσαι το μόνο άτομο που γνωρίζω με το όνομα Corona - όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα».

 

Ο Χανκς, έστειλε επίσης μια γραφομηχανή μάρκας Corona, την οποία είχε χρησιμοποιήσει κατά την καραντίνα του, όσο ήταν ασθενής.

 

 

«Πιστεύω ότι αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει», είπε. «Ρώτα έναν ενήλικο να σου πει πώς λειτουργεί. Και να τη χρησιμοποιήσεις για να μου γράψεις πίσω».

 

Η οικογένεια De Vries είπε στο αυστραλιανό Nine News, το οποίο βοήθησε τον Corona να στείλει την επιστολή του στον Τομ Χανκς, ότι το αγόρι ήταν ενθουσιασμένο με το «νέο φίλο του στις ΗΠΑ». Ο Χανκς είχε  σημειώσει με χειρόγραφο στο τέλος της επιστολής: «ΥΓ. Έχεις έναν νέο φίλο. Εμένα»,  μια αναφορά στο τραγούδι της δημοφιλούς ταινίας Toy Story που ο Corona αγάπησε.