Ο Τομ Χανκς δεν έχει «κανένα σεβασμό» για όσους δεν φοράνε μάσκα: «Δεν το καταλαβαίνω»

Ο Τομ Χανκς δεν έχει «κανένα σεβασμό» για όσους δεν φοράνε μάσκα: «Δεν το καταλαβαίνω» Facebook Twitter
0

Ο Τομ Χανκς, ο οποίος προσβλήθηκε νωρίτερα φέτος από κορωνοϊό, λέει πως δεν τρέφει «κανένα σεβασμό» για ανθρώπους που δεν φοράνε μάσκα δημοσίως στη διάρκεια της πανδημίας.

Ο διάσημος ηθοποιός με την σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό ενώ έκανε γυρίσματα στην Αυστραλία, τον Μάρτιο. Πολλές κυβερνήσεις συστήνουν πλέον μάσκες προστασίας, αλλά στις περισσότερες χώρες η χρήση δεν είναι υποχρεωτική. 

«Δεν το καταλαβαίνω, απλώς δεν το καταλαβαίνω, είναι κυριολεκτικά το λιγότερο που μπορείς να κάνεις», σχολίασε ο Τομ Χανκς, μιλώντας στο Associated Press με αφορμή την προώθηση της τελευταίας ταινίας του. 

«Όταν οδηγείς ένα αυτοκίνητο, πρέπει να συμμορφώνεσαι στα όρια ταχύτητας, να χρησιμοποιείς το φλας, να μην χτυπήσεις πεζούς. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτά τα τρία πράγματα, τότε δεν πρέπει να οδηγείς αυτοκίνητο. Αν δεν μπορείς να φοράς μάσκα, να πλένεις τα χέρια σου και να τηρείς τις αποστάσεις, τότε δεν έχω κανένα σεβασμό για σένα, φίλε μου», σημείωσε. 

Οι ΗΠΑ βρίσκονται πρώτες στην κατάταξη των χωρών ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού και θανάτων από covid-19.

Λόγω της πανδημίας, η νέα ταινία του Τομ Χανκς με τίτλο «Greyhound» θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Apple TV+ αντί να προβληθεί στους κινηματογράφους.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM
Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν ίσως τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Πολιτισμός / Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Τα αντικείμενα χρονολογούνται περίπου 430.000 χρόνια πριν, μια «ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την εξέλιξη του ανθρώπου», όπως σημειώνει η επικεφαλής των ερευνών και παλαιοανθρωπολόγος του Πανεπιστημίου Τίμπιγκεν, Κατερίνα Χαρβάτη
THE LIFO TEAM