Ο Σαμ Νιλ έδωσε ονόματα διασήμων στις αγελάδες του: «Δεν μπορείς να φας την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ»

Ο Σαμ Νιλ έδωσε ονόματα διασήμων στις αγελάδες του: «Δεν μπορείς να φας την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ» Facebook Twitter
0

Ο Σαμ Νιλ εξήγησε γιατί αποφάσισε να δώσει ονόματα διάσημων στα ζώα που έχει στη φάρμα του, από Έλενα Μπόναμ Κάρτερ μέχρι Κέιτ Γουίνσλετ.

«Δεν μπορεί κανείς να φάει την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ», είπε ο πρώην πρωταγωνιστής του Jurassic Park, μιλώντας στους The Times.

«Όταν έχεις μια αγελάδα που είναι εθνικός θησαυρός, δεν μπορείς να την μετατρέψεις σε λουκάνικα. Ο ταύρος που έχω αυτή τη στιγμή ονομάζεται Γκράχαμ Νόρτον και ανέλαβε από τον [προκάτοχό του] Τζέιμς Νέσμπιτ. 


Ο 73χρονος ηθοποιός έχει επίσης γουρούνια που αποκαλεί Αντζέλικα Χιούστον και Ίμοτζεν Πουτς αλλά και έναν κόκορα με το όνομα Μάικλ Φασμπέντερ. 

Με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ είχαν παίξει μαζί στις ταινίας «Merlin» και «The Revengers' Comedies». 



Ο Σαμ Νιλ συζήτησε για τα ζώα με αφορμή τη νέα ταινία «Rams», μια κωμωδία για δυο απομακρυσμένα αδέρφια που καλούνται να παραμερίσουν τις διαφορές τους όταν μια σπάνια και θανατηφόρα ασθένεια απειλεί τα κοπάδια προβάτων τους στην Αυστραλία. 

Το μεγαλύτερο κομμάτι των διαλόγων του ηθοποιού στην ταινία αφορά στα ζώα, κάτι που όπως λέει ο ίδιος, του φάνηκε πολύ φυσικό καθώς στον αμπελώνα του φιλοξενεί δεκάδες αγελάδες, πρόβατα, κότες και γουρούνια. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό "Λιοντάρι που αναπαύεται" του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ