Ο Σαμ Νιλ έδωσε ονόματα διασήμων στις αγελάδες του: «Δεν μπορείς να φας την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ»

Ο Σαμ Νιλ έδωσε ονόματα διασήμων στις αγελάδες του: «Δεν μπορείς να φας την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ» Facebook Twitter
0

Ο Σαμ Νιλ εξήγησε γιατί αποφάσισε να δώσει ονόματα διάσημων στα ζώα που έχει στη φάρμα του, από Έλενα Μπόναμ Κάρτερ μέχρι Κέιτ Γουίνσλετ.

«Δεν μπορεί κανείς να φάει την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ», είπε ο πρώην πρωταγωνιστής του Jurassic Park, μιλώντας στους The Times.

«Όταν έχεις μια αγελάδα που είναι εθνικός θησαυρός, δεν μπορείς να την μετατρέψεις σε λουκάνικα. Ο ταύρος που έχω αυτή τη στιγμή ονομάζεται Γκράχαμ Νόρτον και ανέλαβε από τον [προκάτοχό του] Τζέιμς Νέσμπιτ. 


Ο 73χρονος ηθοποιός έχει επίσης γουρούνια που αποκαλεί Αντζέλικα Χιούστον και Ίμοτζεν Πουτς αλλά και έναν κόκορα με το όνομα Μάικλ Φασμπέντερ. 

Με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ είχαν παίξει μαζί στις ταινίας «Merlin» και «The Revengers' Comedies». 



Ο Σαμ Νιλ συζήτησε για τα ζώα με αφορμή τη νέα ταινία «Rams», μια κωμωδία για δυο απομακρυσμένα αδέρφια που καλούνται να παραμερίσουν τις διαφορές τους όταν μια σπάνια και θανατηφόρα ασθένεια απειλεί τα κοπάδια προβάτων τους στην Αυστραλία. 

Το μεγαλύτερο κομμάτι των διαλόγων του ηθοποιού στην ταινία αφορά στα ζώα, κάτι που όπως λέει ο ίδιος, του φάνηκε πολύ φυσικό καθώς στον αμπελώνα του φιλοξενεί δεκάδες αγελάδες, πρόβατα, κότες και γουρούνια. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM