Ο Σαμ Νιλ έδωσε ονόματα διασήμων στις αγελάδες του: «Δεν μπορείς να φας την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ»

Ο Σαμ Νιλ έδωσε ονόματα διασήμων στις αγελάδες του: «Δεν μπορείς να φας την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ» Facebook Twitter
0

Ο Σαμ Νιλ εξήγησε γιατί αποφάσισε να δώσει ονόματα διάσημων στα ζώα που έχει στη φάρμα του, από Έλενα Μπόναμ Κάρτερ μέχρι Κέιτ Γουίνσλετ.

«Δεν μπορεί κανείς να φάει την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ», είπε ο πρώην πρωταγωνιστής του Jurassic Park, μιλώντας στους The Times.

«Όταν έχεις μια αγελάδα που είναι εθνικός θησαυρός, δεν μπορείς να την μετατρέψεις σε λουκάνικα. Ο ταύρος που έχω αυτή τη στιγμή ονομάζεται Γκράχαμ Νόρτον και ανέλαβε από τον [προκάτοχό του] Τζέιμς Νέσμπιτ. 


Ο 73χρονος ηθοποιός έχει επίσης γουρούνια που αποκαλεί Αντζέλικα Χιούστον και Ίμοτζεν Πουτς αλλά και έναν κόκορα με το όνομα Μάικλ Φασμπέντερ. 

Με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ είχαν παίξει μαζί στις ταινίας «Merlin» και «The Revengers' Comedies». Ο Σαμ Νιλ συζήτησε για τα ζώα με αφορμή τη νέα ταινία «Rams», μια κωμωδία για δυο απομακρυσμένα αδέρφια που καλούνται να παραμερίσουν τις διαφορές τους όταν μια σπάνια και θανατηφόρα ασθένεια απειλεί τα κοπάδια προβάτων τους στην Αυστραλία. 

Το μεγαλύτερο κομμάτι των διαλόγων του ηθοποιού στην ταινία αφορά στα ζώα, κάτι που όπως λέει ο ίδιος, του φάνηκε πολύ φυσικό καθώς στον αμπελώνα του φιλοξενεί δεκάδες αγελάδες, πρόβατα, κότες και γουρούνια. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM
Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Πολιτισμός / Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Το νέο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, ο «Αφανισμός» του Μπέρχαρντ σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου, η «Αντιγόνη» και η «Αφιέρωση» σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Σφενδόνης για τη νέα σεζόν.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ