Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θέλει να παίξει στο «Dune: Part II»

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θέλει να παίξει στο «Dune:Part II» Facebook Twitter
Είναι εμφανές ότι ο Βρετανός πρωταγωνιστής θέλει πολύ να συνεργαστεί με τον Ντενί Βιλνέβ.
0

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι το κινηματογραφικό πρόσωπο των ημερών, ως πρωταγωνιστής του «Batman» του Ματ Ριβς, το οποίο σημειώνει φανταστικές εισπράξεις σε όλο τον κόσμο – 134 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο του τριήμερο στην Αμερικη, περίπου 85.000 εισιτήρια στο πρώτο του πενθήμερο στη χώρα μας.

Με την εισπρακτική επιτυχία της ταινίας αλλά και την αποδοχή της από την κριτική, είναι δεδομένο ότι ο Πάτινσον θα φορά τη στολή του Μπάτμαν για αρκετό καιρό ακόμη.

Φαίνεται, όμως, πως ένα franchise δεν του είναι αρκετό. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, ο Πάτινσον δηλώνει ότι υπάρχουν μόνο τρεις ταινίες στα sequel των οποίων θα ήθελε να συμμετάσχει: ο «Πλανήτης των Πιθήκων», το «Sicario» και το «Dune». Είναι εμφανές ότι ο Βρετανός πρωταγωνιστής θέλει πολύ να συνεργαστεί με τον Ντενί Βιλνέβ καθώς το «Sicario» και το «Dune» φέρουν την υπογραφή του Καναδού σκηνοθέτη. 

Υπάρχουν δύο δεδομένα που κάνουν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Πάτινσον να παίξει στο «Dune: Part II». Το ένα είναι ότι το sequel στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία επιστημονικής φαντασίας είναι σε παραγωγή Warner. Ο Πάτινσον τηρεί αγαστή σχέση με την Warner τα τελευταία χρόνια, έχοντας πρωταγωνιστήσει πλην του «Batman» και στο «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν, οπότε η εταιρεία θα ήθελε σίγουρα να κρατήσει ευχαριστημένο ένα από τα πιο δυνατά ονόματα που διατηρεί στην τάξη των συνεργατών της και παράλληλα να επωφεληθεί από την άνοδο της δημοτικότητάς του.

Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι η ταινία του Ντενί Βιλνέβ έχει ακόμα αρκετούς ρόλους για τους οποίους δεν έχει ολοκληρωθεί το casting. Ήδη κυκλοφορούν φήμες ότι οι παραγωγοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Φλόρενς Πιού («Midsommar», «Black Widow») για να υποδυθεί την πριγκίπισσα Ίρουλαν, έναν ρόλο που στην ταινία του Ντέιβιντ Λιντς κρατούσε η Βιρτζίνια Μάντσεν. Δεν θα ήταν διόλου απίθανο λοιπόν o Πάτινσον να αναλάβει κάποιον από αυτούς τους ρόλους, ενισχύοντας με την παρουσία του ένα ήδη ελκυστικότατο καστ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM