No.1

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θέλει να παίξει στο «Dune: Part II»

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θέλει να παίξει στο «Dune:Part II» Facebook Twitter
Είναι εμφανές ότι ο Βρετανός πρωταγωνιστής θέλει πολύ να συνεργαστεί με τον Ντενί Βιλνέβ.
0

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι το κινηματογραφικό πρόσωπο των ημερών, ως πρωταγωνιστής του «Batman» του Ματ Ριβς, το οποίο σημειώνει φανταστικές εισπράξεις σε όλο τον κόσμο – 134 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο του τριήμερο στην Αμερικη, περίπου 85.000 εισιτήρια στο πρώτο του πενθήμερο στη χώρα μας.

Με την εισπρακτική επιτυχία της ταινίας αλλά και την αποδοχή της από την κριτική, είναι δεδομένο ότι ο Πάτινσον θα φορά τη στολή του Μπάτμαν για αρκετό καιρό ακόμη.

Φαίνεται, όμως, πως ένα franchise δεν του είναι αρκετό. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, ο Πάτινσον δηλώνει ότι υπάρχουν μόνο τρεις ταινίες στα sequel των οποίων θα ήθελε να συμμετάσχει: ο «Πλανήτης των Πιθήκων», το «Sicario» και το «Dune». Είναι εμφανές ότι ο Βρετανός πρωταγωνιστής θέλει πολύ να συνεργαστεί με τον Ντενί Βιλνέβ καθώς το «Sicario» και το «Dune» φέρουν την υπογραφή του Καναδού σκηνοθέτη. 

Υπάρχουν δύο δεδομένα που κάνουν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Πάτινσον να παίξει στο «Dune: Part II». Το ένα είναι ότι το sequel στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία επιστημονικής φαντασίας είναι σε παραγωγή Warner. Ο Πάτινσον τηρεί αγαστή σχέση με την Warner τα τελευταία χρόνια, έχοντας πρωταγωνιστήσει πλην του «Batman» και στο «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν, οπότε η εταιρεία θα ήθελε σίγουρα να κρατήσει ευχαριστημένο ένα από τα πιο δυνατά ονόματα που διατηρεί στην τάξη των συνεργατών της και παράλληλα να επωφεληθεί από την άνοδο της δημοτικότητάς του.

Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι η ταινία του Ντενί Βιλνέβ έχει ακόμα αρκετούς ρόλους για τους οποίους δεν έχει ολοκληρωθεί το casting. Ήδη κυκλοφορούν φήμες ότι οι παραγωγοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Φλόρενς Πιού («Midsommar», «Black Widow») για να υποδυθεί την πριγκίπισσα Ίρουλαν, έναν ρόλο που στην ταινία του Ντέιβιντ Λιντς κρατούσε η Βιρτζίνια Μάντσεν. Δεν θα ήταν διόλου απίθανο λοιπόν o Πάτινσον να αναλάβει κάποιον από αυτούς τους ρόλους, ενισχύοντας με την παρουσία του ένα ήδη ελκυστικότατο καστ.

Πολιτισμός
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM