Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ εξέδωσε φωτογραφικό λεύκωμα και κάποιοι είναι πολύ δυσαρεστημένοι

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ εξέδωσε φωτογραφικό λεύκωμα και κάποιοι είναι πολύ δυσαρεστημένοι Facebook Twitter
0

Η έκδοση του βιβλίου «What I See» με την φωτογραφική συλλογή του Μπρούκλιν Μπέκαμ έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους γονείς του και όλη την οικογένεια, που περήφανοι παραβρέθηκαν στην έκθεση των φωτογραφιών στον βρετανικό οίκο δημοπρασιών Christie's το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο δεν αντιμετωπίστηκε το ίδιο και από τον υπόλοιπο καλλιτεχνικό και μη κόσμο, που καθόλου δεν φαίνεται να εντυπωσιάστηκαν από το νέο εγχείρημα του 18χρονου γιου των Ντέιβιντ και Βικτόρια. 

Thank you so much! @christiesinc @poloralphlauren #whatiseebrooklynbeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις


Family #whereisHarper #davidbeckham #victoriabeckham #brooklynbeckham #romeobeckham #CruzBeckham #?? #Whatisee

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beckhamonly (@beckhamonly) στις

Το φωτογραφικό λεύκωμα περιέχει συνολικά 300 φωτογραφίες και, όπως εξηγείται στο οπισθόφυλλο, «κάθε κεφάλαιο αφηγείται μια διαφορετική ιστορία, μαζί με λεζάντες δια στόματος Μπρούκλιν». Οι πρώτες εντυπώσεις όμως, ειδικά για τους τίτλους των φωτογραφιών, τα συνοδευτικά κείμενα αλλά και την ίδια την αισθητική τους, δεν είναι και οι καλύτερες. Χρήστες στα social media που ξεφύλλισαν το βιβλίο σχολιάζουν σε έντονο βαθμό το νεαρό της ηλικίας του, το ότι είναι μια πρόχειρη προσπάθεια που γνωστοποιήθηκε λόγω του ότι είναι διάσημος κι αλλά σχετικά κακεντρεχή πράγματα. 


Από την πλευρά της η Francesca Dow, υπεύθυνη του εκδοτικού οίκου Penguin Random House Children, υπερασπίστηκε φυσικά το βιβλίο, απαντώντας στις πρώτες κακές κριτικές πως «το What I See είναι ένα βιβλίο για εφήβους από έναν έφηβο», το οποίο και «δίνει στους θαυμαστές του Μπρούκλιν μια ευρύτερη ιδέα του κόσμου του μέσω της μοναδικής και δημιουργικής προοπτικής του».

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία της Βρετανίας από σήμερα 29 Ιουνίου στην τιμή των 8.5 λιρών και από 1η Αυγούστου και στις ΗΠΑ έναντι 17.61 λιρών. Τα έσοδα θα πάνε προς βοήθεια των παιδιών θυμάτων της πυρκαγιάς στον Πύργο Γκρένφελ. 

Look what just arrived... so excited #whatisee is finally here. Can't wait to meet some of you next week at signings, who's coming?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις


Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Διεθνή / Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είπε ότι στα γυρίσματα του Project Hail Mary ένιωσε τόσο μόνος, ώστε οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller τού έφτιαξαν μια «mop friend» με το όνομα Moppy Ringwald, η οποία εμφανίζεται τελικά και για λίγο στην ταινία.
THE LIFO TEAM
Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Το πορτρέτο της Lily Allen από τη Nieves Gonzalez, που χρησιμοποιήθηκε ως εξώφυλλο του West End Girl, εκτίθεται πλέον στη National Portrait Gallery του Λονδίνου για έναν χρόνο, σηματοδοτώντας και την πρώτη παρουσία της ζωγράφου σε μεγάλο βρετανικό δημόσιο ίδρυμα
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟΙ ΝΑΥΑΓΙΑ

Πολιτισμός / Ιδρύονται δύο νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών - Αυτά τα ναυάγια εντάσσονται

Το υπουργείο Πολιτισμού έχει θέσει στις προτεραιότητές του «την προστασία, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της ενάλιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας»
THE LIFO TEAM
ΒΑΙΑΝΑ LIVE ACTION ΠΡΩΤΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ