Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ εξέδωσε φωτογραφικό λεύκωμα και κάποιοι είναι πολύ δυσαρεστημένοι

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ εξέδωσε φωτογραφικό λεύκωμα και κάποιοι είναι πολύ δυσαρεστημένοι Facebook Twitter
0

Η έκδοση του βιβλίου «What I See» με την φωτογραφική συλλογή του Μπρούκλιν Μπέκαμ έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους γονείς του και όλη την οικογένεια, που περήφανοι παραβρέθηκαν στην έκθεση των φωτογραφιών στον βρετανικό οίκο δημοπρασιών Christie's το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο δεν αντιμετωπίστηκε το ίδιο και από τον υπόλοιπο καλλιτεχνικό και μη κόσμο, που καθόλου δεν φαίνεται να εντυπωσιάστηκαν από το νέο εγχείρημα του 18χρονου γιου των Ντέιβιντ και Βικτόρια. 

Thank you so much! @christiesinc @poloralphlauren #whatiseebrooklynbeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις


Family #whereisHarper #davidbeckham #victoriabeckham #brooklynbeckham #romeobeckham #CruzBeckham #?? #Whatisee

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beckhamonly (@beckhamonly) στις

Το φωτογραφικό λεύκωμα περιέχει συνολικά 300 φωτογραφίες και, όπως εξηγείται στο οπισθόφυλλο, «κάθε κεφάλαιο αφηγείται μια διαφορετική ιστορία, μαζί με λεζάντες δια στόματος Μπρούκλιν». Οι πρώτες εντυπώσεις όμως, ειδικά για τους τίτλους των φωτογραφιών, τα συνοδευτικά κείμενα αλλά και την ίδια την αισθητική τους, δεν είναι και οι καλύτερες. Χρήστες στα social media που ξεφύλλισαν το βιβλίο σχολιάζουν σε έντονο βαθμό το νεαρό της ηλικίας του, το ότι είναι μια πρόχειρη προσπάθεια που γνωστοποιήθηκε λόγω του ότι είναι διάσημος κι αλλά σχετικά κακεντρεχή πράγματα. 


Από την πλευρά της η Francesca Dow, υπεύθυνη του εκδοτικού οίκου Penguin Random House Children, υπερασπίστηκε φυσικά το βιβλίο, απαντώντας στις πρώτες κακές κριτικές πως «το What I See είναι ένα βιβλίο για εφήβους από έναν έφηβο», το οποίο και «δίνει στους θαυμαστές του Μπρούκλιν μια ευρύτερη ιδέα του κόσμου του μέσω της μοναδικής και δημιουργικής προοπτικής του».

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία της Βρετανίας από σήμερα 29 Ιουνίου στην τιμή των 8.5 λιρών και από 1η Αυγούστου και στις ΗΠΑ έναντι 17.61 λιρών. Τα έσοδα θα πάνε προς βοήθεια των παιδιών θυμάτων της πυρκαγιάς στον Πύργο Γκρένφελ. 

Look what just arrived... so excited #whatisee is finally here. Can't wait to meet some of you next week at signings, who's coming?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις


Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM