Ο Μπιλ Κόσμπι δηλώνει από το κελί του ότι προτιμά να σαπίσει στη φυλακή παρά να δείξει μεταμέλεια

Ο Μπιλ Κόσμπι δηλώνει από το κελί του ότι προτιμά να σαπίσει στη φυλακή παρά να δείξει μεταμέλεια Facebook Twitter
0

«Όταν εκδικαστεί η έφεσή μου, δεν πρόκειται να ακουστεί από μένα καμιά μεταμέλεια», δηλώνει από τη φυλακή ο Μπιλ Κόσμπι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα BlackPressUSA.

Αν κάποιος ο οποίος έχει καταδικαστεί ως βίαιος σεξουαλικός παραβάτης επιθυμεί να κάνει έφεση με αίτημα την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους, θα πρέπει τουλάχιστον να είναι διατεθειμένος να δηλώσει ειλικρινή μεταμέλεια για τις πράξεις του. Ο Μπιλ Κόσμπι όμως, δηλώνει από την φυλακή ότι προτιμά να εκτίσει την ποινή δεκαετούς κάθειρξης που του επιβλήθηκε πέρσι παρά να δείξει μεταμέλεια.

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο BlackPressUSA.com πριν μερικές μέρες από το κελί του ο 82χρονος κωμικός. Αυτή είναι η πρώτη του συνέντευξη μετά από την περσινή καταδίκη του.

Πάνω από 60 γυναίκες εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια για να δηλώσουν ότι ο Κόσμπι σε βάθος χρόνου τις είχε βιάσει ή κακοποιήσει σεξουαλικά, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις το αδίκημα είχε παραγραφεί. Τελικά, ο διάσημος ηθοποιός καταδικάστηκε μόνο για τη νάρκωση και την σεξουαλική κακοποίηση της καθηγήτριας Άντρεα Κόνσταντ το 2004.

«Όταν εκδικαστεί η έφεσή μου, δεν πρόκειται να ακουστεί από μένα καμιά μεταμέλεια», δήλωσε ο Κόσμπι στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα. «Εγώ ήμουν εκεί, εγώ ξέρω τι συνέβη. Δεν με απασχολούν οι καταθέσεις ανθρώπων που δεν ήταν εκεί. Δεν μπορούν να γνωρίζουν. Ήταν όλα στημένα στη δίκη. Το σώμα των ενόρκων ήταν μια απάτη».

Αν απορριφθεί η έφεση που υπέβαλλαν οι δικηγόροι του τον Ιούνιο που μας πέρασε, το πιο πιθανό είναι ότι θα υποχρεωθεί να εκτίσει τα οκτώμισι εναπομείναντα χρόνια της ποινής του, κάτι που δεν φαίνεται πάντως να τον προβληματίζει ιδιαίτερα αν κρίνει κανείς από την ευδιαθεσία με την οποία αντιμετώπισε τις ερωτήσεις στη συνέντευξή του, περιγράφοντας μάλιστα το κελί του ως «ρετιρέ».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ