Ο Μπεν Άφλεκ επιστρέφει ως Batman στο «Aquaman and the Lost Kingdom»

Ο Μπεν Άφλεκ επιστρέφει ως Batman στο «Aquaman and the Lost Kingdom» Facebook Twitter
0

Ο Μπεν Άφλεκ είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη στολή του Mπάτμαν για το sequel «Aquaman and the Lost Kingdom» της Warner Bros/DC.

«Επανένωση» έγραψε ο Τζέισον Μομόα στο Instagram δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία με τον Μπεν Άφλεκ.

«Mπρους και Άρθουρ. Σε αγαπώ και μου έλειψες… Διασκεδάσαμε πολύ. Έρχονται υπέροχα πράγματα στο AQUAMAN 2».

Σύμφωνα με το Deadline το «Aquaman 2» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου 2023 σε σενάριο του Ντέιβιντ Λέσλι Τζόνσον – ΜακΓκόλντρικ και με την Αμπερ Χερντ να επιστρέφει μαζί με τους Πάτρικ Γουίλσον, Ντολφ Λούντγκρεν και Νικόλ Κίντμαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Σον Μπέικερ και η Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κάμπερμπατς, Μπέικερ και Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διασκευή ευπώλητου βιβλίου, ο οσκαρικός δημιουργός υπογράφει σενάριο και παραγωγή του «Left-Handed Girl», ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας επισκέπτεται ξανά την ημιτελή σειρά «Τι Ψυχή θα παραδώσεις Μωρή».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ CRITICS CHOICE AWARDS

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Βραβεύτηκε στα Critics Choice Awards - Το πρώτο δημόσιο «σ' αγαπώ» στην Κάιλι Τζένερ

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, έκανε μια σπάνια και τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του
THE LIFO TEAM