Ο Κρις Μάρτιν λέει πως ήταν «πολύ ομοφοβικός» όταν ανακάλυπτε την σεξουαλικότητά του

Ο Κρις Μάρτιν λέει πως ήταν «πολύ ομοφοβικός» όταν ανακάλυπτε την σεξουαλικότητά του Facebook Twitter
0

Ο Κρις Μάρτιν, frontman των Coldplay, μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone για τα παιδικά του χρόνια στο οικοτροφείο και πώς ανακάλυψε την σεξουαλικότητά του. 

«Όταν πήγαινα σχολείο περπατούσα λίγο αστεία και χοροπηδούσα λίγο και ήμουν επίσης πάρα πολύ ομοφοβικός επειδή βασικά σκεφτόμουν, "αν είμαι γκέι, τότε την πάτησα για μια αιωνιότητα" και ήμουν ένα παιδί που ανακάλυπτε την σεξουαλικότητά του», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

«"Ίσως είμαι γκέι, ίσως είμαι εκείνο, ίσως είμαι το άλλο, δεν γίνεται να είμαι αυτό", οπότε ήμουν τρομοκρατημένος και μετά περπατούσα και λίγο περίεργα, πήγαινα σχολείο με ένα μάτσο σκληροπυρηνικά παιδιά που επίσης είχαν τα δικά τους και για λίγα χρόνια, βασικά μου έλεγαν, "Είσαι σίγουρα γκέι", κάπως απόλυτα και λίγο επιθετικά. Ήταν πολύ περίεργο για μένα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο διάσημος μουσικός είπε επίσης πως υπήρξε ένα ταξίδι για εκείνον το να συνειδητοποιήσει πως ακόμη και αν ήταν γκέι, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. «Οπωσδήποτε είχα αρχίσει να προβληματίζομαι. Περίπου στην ηλικία των 15, δεν ξέρω τι έγινε αλλά ξαφνικά σκέφτηκα, "Εντάξει, και τι έγινε;" και μετά σταμάτησαν όλα σε μια νύχτα. Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Απλώς σκέφτηκα, "Εντάξει, και τι έγινε αν είμαι γκέι"», λέει στη συνέντευξή του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Πολιτισμός / Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Φοιτητές από το Imperial College του Λονδίνου προχώρησαν στην παρεμπόδιση της εγκατάστασης ενός γλυπτού του Antony Gormley, για το οποίο υποστηρίζουν ότι μοιάζει με άνδρα με πέος σε στύση.
THE LIFO TEAM
Επετειακή Έκθεση «Θεσσαλονίκη 1922: Μνημεία και Πρόσφυγες»στη Ροτόντα

Πολιτισμός / Όταν οι μικρασιάτες πρόσφυγες ζούσαν μέσα στη Ροτόντα

Πολλοί πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στην Άνω Πόλη, κτίζοντας παράγκες σε επαφή με τα κάστρα, ενώ αρκετοί βρήκαν καταφύγιο στο κέντρο της πόλης, στους ναούς, με επίκεντρο τον ναό της Παναγίας Αχειροποιήτου, σε σχολεία, τεμένη και εμπορικές στοές.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ