Για τον πολυαναμενόμενο πέμπτο κύκλο της σειράς «House Of Cards» που κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαΐου στο Νetflix μίλησε ο Κέβιν Σπέισι. Ο βραβευμένος ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή Late Night's του Σεθ Μέγιερς ότι στο νέο κύκλο ο πρόεδρος Φρανκ Άντεργουντ «χρησιμοποιεί το φόβο για να πάρει ψήφους», μαζί με την σύζυγό του Κλαιρ που είναι υποψήφια αντιπρόεδρος στο συνδυασμό του.

 

«Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τη σειρά και λένε ότι κάποια πράγματα είναι τρελά και ότι δεν θα μπορούσαν να συμβούν ποτέ. Και τελικά 18 μήνες μετά συνειδητοποιούν ότι θα μπορούσε να συμβεί ή ότι συμβαίνει», δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι, αφήνοντας υπονοούμενα για την εκλογή Τραμπ, την οποία στην αρχή της προεκλογικής εκστρατείας, κάποιοι προεξοφλούσαν ως αδύνατη.

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες είπε πως το ατρόμητο ζεύγος στα επόμενα επεισόδια θα είναι ακόμα πιο τρομακτικό από ό,τι ήταν.

 

Ο Σπέισι εδώ και κάποιους μήνες έχει ξεκινήσει δική του εκστρατεία για την προώθηση της σειράς. Τις προηγούμενες ημέρες φωτογραφήθηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά, Μάικλ Κέλι από τον φωτογράφο του Μπαράκ Ομπάμα, Πιτ Σόουζα στο μετρό της Ουάσινγκτον. Μετά τη φωτογράφιση ο Σπέισι αποκάλυψε ότι το 97% των ανθρώπων που του μίλησαν τον αποκάλεσαν «κύριε πρόεδρε».

 

 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ