O Κέβιν Σπέισι μιλά για τον νέο κύκλο «House Of Cards» και λέει πως ο κόσμος τον φωνάζει «κύριε Πρόεδρε»

O Κέβιν Σπέισι μιλά για τον νέο κύκλο «House Of Cards» και λέει πως ο κόσμος τον φωνάζει «κύριε Πρόεδρε» Facebook Twitter
0

Για τον πολυαναμενόμενο πέμπτο κύκλο της σειράς «House Of Cards» που κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαΐου στο Νetflix μίλησε ο Κέβιν Σπέισι. Ο βραβευμένος ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή Late Night's του Σεθ Μέγιερς ότι στο νέο κύκλο ο πρόεδρος Φρανκ Άντεργουντ «χρησιμοποιεί το φόβο για να πάρει ψήφους», μαζί με την σύζυγό του Κλαιρ που είναι υποψήφια αντιπρόεδρος στο συνδυασμό του.

«Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τη σειρά και λένε ότι κάποια πράγματα είναι τρελά και ότι δεν θα μπορούσαν να συμβούν ποτέ. Και τελικά 18 μήνες μετά συνειδητοποιούν ότι θα μπορούσε να συμβεί ή ότι συμβαίνει», δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι, αφήνοντας υπονοούμενα για την εκλογή Τραμπ, την οποία στην αρχή της προεκλογικής εκστρατείας, κάποιοι προεξοφλούσαν ως αδύνατη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες είπε πως το ατρόμητο ζεύγος στα επόμενα επεισόδια θα είναι ακόμα πιο τρομακτικό από ό,τι ήταν.

Ο Σπέισι εδώ και κάποιους μήνες έχει ξεκινήσει δική του εκστρατεία για την προώθηση της σειράς. Τις προηγούμενες ημέρες φωτογραφήθηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά, Μάικλ Κέλι από τον φωτογράφο του Μπαράκ Ομπάμα, Πιτ Σόουζα στο μετρό της Ουάσινγκτον. Μετά τη φωτογράφιση ο Σπέισι αποκάλυψε ότι το 97% των ανθρώπων που του μίλησαν τον αποκάλεσαν «κύριε πρόεδρε».

 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM