«Νope»: Η ταινία τρόμου της χρονιάς έχει trailer

Νope: Η Ταινία τρόμου της χρονιάς έχει trailer Facebook Twitter
Ο Ντάνιελ Καλούγια συναντά τον σκηνοθέτη για δεύτερη φορά μετά τη συνεργασία τους στο «Get Out».
0

Η απρόσμενη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία του «Get Out» εγκατέστησε το ένα μέλος του κωμικού διδύμου «Κey and Peele» στον θρόνο του βασιλιά του αμερικανικού horror.

Ο λόγος για τον Τζόρνταν Πιλ, ο οποίος έφτασε μέχρι τα Όσκαρ και κατάφερε να φύγει και με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου για την ταινία που αποτέλεσε το breakthrough του, εκεί που ένα άλλο (πρώην) αστέρι του αμερικανικού τρόμου, ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν είχε αποτύχει, καθώς η «Έκτη Αίσθησή» του προσέκρουσε στο «American Beauty».

Ο Πιλ συνέχισε την σκηνοθετική του πορεία με ακόμα ένα φιλμ κοινωνικά ενσυνείδητου τρόμου, το πιο βιρτουόζικο «Us» – η συναρπαστική, παράλληλη δράση της τελικής πράξης μαρτυρά έναν σκηνοθέτη σε πλήρη έλεγχο πάνω στο υλικό του.

Έχοντας περάσει τον σκόπελο της «δύσκολης» δεύτερης ταινίας επιτυχώς και με την πλήρη εμπιστοσύνη της παραγωγού εταιρίας Universal στο πρόσωπό του, ο Πιλ επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με το μυστικοπαθές «Nope».

Το πρώτο trailer, που μόλις κυκλοφόρησε, υποδεικνύει μια εναέρια απειλή εξωγήινης μορφής, με τον ηλεκτρισμό να κόβεται και τα ζώα να τρομοκρατούνται όποτε αυτή πλησιάζει, εικόνες δηλαδή που θυμίζουν το «Close Encounters of the Third Kind» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Μπορεί, όμως, όλα αυτά να είναι παραπλανητικά και ο τρόμος στην ταινία να προέρχεται από μια εντελώς διαφορετική πηγή, σχετιζόμενη, ίσως, με το βάρβαρο, ρατσιστικό παρελθόν των ΗΠΑ και αναγόμενη σε σημερινές παθογένειες του δυτικού κόσμου.

Ο Ντάνιελ Καλούγια συναντά τον σκηνοθέτη για δεύτερη φορά μετά τη συνεργασία τους στο «Get Out», έχοντας κερδίσει στο μεταξύ κι αυτός ένα Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Judas and the Black Messiah».

Το «Nope» θα αποκαλύψει τα μυστικά του στον κόσμο στις 22 Ιουλίου, ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί η έξοδός του στις αίθουσες.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ρωμαϊκό ψηφιδωτό

Πολιτισμός / Ένταλμα σύλληψης για έμπορο που πούλησε λεηλατημένες αρχαιότητες από τη Μέση Ανατολή

Έχει κατηγορηθεί για εμπορία «εκατοντάδων κομματιών» που φέρεται να διακινήθηκαν λαθραία από τον εμπόλεμο Λίβανο, τη Συρία και τη Λιβύη και τα οποία διατηρούσε στις κατοικίες του κοντά στη Βηρυτό και στην Τρίπολη, το Μανχάταν, το Παρίσι και το Ντουμπάι.
THE LIFO TEAM
Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Πολιτισμός / Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Φέτος, εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο γεγονός της Εξόδου του ελληνισμού από τη Μικρά Ασία και του ίχνους που άφησε στη συλλογική μνήμη

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ