Το Netflix θέλει τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ - Μετά το διαζύγιο με το παλάτι

Το Netflix θέλει τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ - Μετά το διαζύγιο με το παλάτι Facebook Twitter
Το Netflix ενδιαφέρεται για συνεργασία με τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ (Πηγή φωτό EPA)
0

Δεν είναι κάτι απρόσμενο. Μετά την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το παλάτι, φυσικό ήταν να ανοίξει ο «χορός» των προσφορών. Την αρχή έκανε το Netflix, που εξέφρασε ενδιαφέρον για συνεργασία με το ζευγάρι.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά από το PA, σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες, ο Τεντ Σαράντος, γενικός διευθυντής περιεχομένου του Netflix, απάντησε: «Ποιος δεν θα ενδιαφερόταν; Ναι, βεβαίως». Φυσικά, το Netflix δεν θα είναι το μόνο που εποφθαλμιά μια συνεργασία με τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Εξάλλου, η οριστικοποίηση του διακανονισμού με το Μπάκιγχαμ, για το μέλλον τους, απελευθερώνει τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ από τους περιορισμούς που επέβαλαν τα βασιλικά καθήκοντά τους στις όποιες συμφωνίες ήθελαν να υπογράψουν.

Έτσι, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τα βήματα των Ομπάμα. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώην Πρώτη Κυρία έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία με το Netflix για τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Εξάλλου, αυτός δεν είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο το ζευγάρι θα μπορούσε να μιμηθεί τους Ομπάμα. Τις τελευταίες ημέρες, από τη στιγμή που γνωστοποίησαν την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντα, ειδικοί εκτιμούσαν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να βγάλουν μια περιουσία δίνοντας ομιλίες. Μάλιστα, ο Τζεφ Γιάκομπσον, που δραστηριοποιείται σε αυτό τον τομέα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο δούκας του Σάσεξ θα μπορούσε να διεκδικήσει ποσά που συγκρίνονται με αυτά που παίρνει ο Ομπάμα για μια ομιλία του, δηλαδή περίπου 500.000 δολάρια.

Στο μεταξύ, η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη κλείσει την πρώτη της συμφωνία, προτού οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με το Μπάκιγχαμ, με την Disney. Η δούκισσα θα δανείσει τη φωνή της, με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε οργάνωση για την προστασία ελεφάντων. Μάλιστα, ήρθε στη δημοσιότητα και βίντεο στο οποίο ο Χάρι συζητούσε το θέμα με τον CEO της Disney.

Με πληροφορίες από τον Guardian

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM