Νεκρός στα 24 ο Χάρι Μπραντ, γιος του σούπερ-μόντελ Στέφανι Σέιμουρ

Νεκρός στα 24 ο Χάρι Μπραντ, γιος του σούπερ-μόντελ Στέφανι Σέιμουρ Facebook Twitter
0

Ο Χάρι Μπραντ, γιος του σούπερ-μόντελ Στέφανι Σέιμουρ και του επιχειρηματία Πίτερ Μπραντ, πέθανε σε ηλικία 24 ετών. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της οικογένειας στους New York Times, ο Χάρι Μπραντ πέθανε την Κυριακή από κατά λάθος υπερβολική δόση.  

«Θα μας θλίβει για πάντα το γεγονός πως η ζωή του κόπηκε απότομα από αυτή την καταστροφική ασθένεια», σημείωσε η οικογένεια. «Πέτυχε πολλά στα 24 χρόνια του αλλά ποτέ δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πόσα ακόμη θα μπορούσε να κάνει». 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χάρι έδινε εδώ και πολλά χρόνια μάχη με τον εθισμό. 



«Ο Χάρι δεν ήταν απλώς ο γιος μας», συνεχίζει η ανακοίνωση, όπου ο 24χρονος περιγράφεται ως «ένας καταπληκτικός αδερφός, αξιαγάπητος εγγονός, αγαπημένος θείος και στοργικός φίλος». 

«Ήταν δημιουργικός, αξιαγάπητος και μια δυναμική ψυχή που έφερνε φως στις καρδιές τόσων ανθρώπων. Ήταν πραγματικά ένας όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω», καταλήγει η ανακοίνωση. 


Ο Χάρι εργαζόταν ως μοντέλο και είχε εμφανιστεί στην ιταλική Vogue αλλά και καμπάνιες του οίκου Balmain. Επίσης είχε κυκλοφορήσει μια unisex σειρά καλλυντικών μακιγιάζ μαζί με τον αδερφό του, ενώ όταν ήταν έφηβος έγραφε για το περιοδικό Interview, ιδιοκτησίας του πατέρα του. 

Το 2019 είχε πεθάνει ο γιος του Πίτερ Μπραντ από προηγούμενο γάμο, Ράιαν Μπραντ, σε ηλικία 49 ετών. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM