Νεκρός στα 24 ο Χάρι Μπραντ, γιος του σούπερ-μόντελ Στέφανι Σέιμουρ

Νεκρός στα 24 ο Χάρι Μπραντ, γιος του σούπερ-μόντελ Στέφανι Σέιμουρ Facebook Twitter
0

Ο Χάρι Μπραντ, γιος του σούπερ-μόντελ Στέφανι Σέιμουρ και του επιχειρηματία Πίτερ Μπραντ, πέθανε σε ηλικία 24 ετών. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της οικογένειας στους New York Times, ο Χάρι Μπραντ πέθανε την Κυριακή από κατά λάθος υπερβολική δόση.  

«Θα μας θλίβει για πάντα το γεγονός πως η ζωή του κόπηκε απότομα από αυτή την καταστροφική ασθένεια», σημείωσε η οικογένεια. «Πέτυχε πολλά στα 24 χρόνια του αλλά ποτέ δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πόσα ακόμη θα μπορούσε να κάνει». 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χάρι έδινε εδώ και πολλά χρόνια μάχη με τον εθισμό. 



«Ο Χάρι δεν ήταν απλώς ο γιος μας», συνεχίζει η ανακοίνωση, όπου ο 24χρονος περιγράφεται ως «ένας καταπληκτικός αδερφός, αξιαγάπητος εγγονός, αγαπημένος θείος και στοργικός φίλος». 

«Ήταν δημιουργικός, αξιαγάπητος και μια δυναμική ψυχή που έφερνε φως στις καρδιές τόσων ανθρώπων. Ήταν πραγματικά ένας όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω», καταλήγει η ανακοίνωση. 


Ο Χάρι εργαζόταν ως μοντέλο και είχε εμφανιστεί στην ιταλική Vogue αλλά και καμπάνιες του οίκου Balmain. Επίσης είχε κυκλοφορήσει μια unisex σειρά καλλυντικών μακιγιάζ μαζί με τον αδερφό του, ενώ όταν ήταν έφηβος έγραφε για το περιοδικό Interview, ιδιοκτησίας του πατέρα του. 

Το 2019 είχε πεθάνει ο γιος του Πίτερ Μπραντ από προηγούμενο γάμο, Ράιαν Μπραντ, σε ηλικία 49 ετών. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM