Ν. Κορέα: Σάλος από φωτογραφίες τραγουδίστριας της K-pop - Αγκάλιαζε κούκλα ντυμένη Ναζί

Ν. Κορέα: Σάλος από φωτογραφίες τραγουδίστριας της K-pop - Αγκάλιαζε κούκλα ντυμένη Ναζί Facebook Twitter
0

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε, μέσω των εκπροσώπων της, η Sowon, τραγουδίστρια της K-pop, μετά από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στις οποίες φαίνεται να αγκαλιάζει μία κούκλα με ενδυμασία των Ναζί. 

H Sowon, που είναι μέλος των GFriend, διέγραψε την ανάρτηση «όταν κατάλαβε τη σημασία της εικόνας», σύμφωνα με την Source Music. Η Sowon «σοκαρίστικε και διέγραψε αμέσως την εικόνα» αναφέρει η εταιρεία που προσθέτει ότι η τραγουδίστρια «αισθάνεται βαθιά την ευθύνη αυτής της ανάρτησης». Οι φωτογραφίες λήφθηκαν τον Νοέμβριο, όταν οι GFriend πραγματοποιούσαν γυρίσματα σε ένα καφέ, ανέφερε η Source Music. 

Σύμφωνα με την εταιρεία το προσωπικό δεν αντιλήφθηκε πως υπάρχει θέμα με τα ρούχα της κούκλας και stills από το γύρισμα δόθηκαν στη δημοσιότητα την Κυριακή. «Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ανικανότητά μας να ελέγξουμε τα ακατάλληλα props στο σκηνικό», ανέφερε η εταιρεία συμπληρώνοντας πως απέτυχε να δώσει τη δέουσα προσοχή σε ιστορικές λεπτομέρειες.

«Σκύβουμε το κεφάλι και ζητάμε συγγνώμη σε όσους προσβάλαμε με το βίντεο και τα stills.»


Αρκετοί χρήστες των μέσων κοινωνική δικτύωσης άσκησαν σκληρή κριτική στη Sowon για την ανάρτησή της, άλλοι όμως την υποστήριξαν λέγοντας πως οι περισσότεροι Κορεάτες δεν το πρόσεξαν, εκτός από εκείνους που ενδιαφέρονται για την παγκόσμια ιστορία. 

Η Sowon έχει περισσότερους από 600.000 ακολούθους στο Instagram. Είναι η μεγαλύτερη από τα έξι μέλη των GFriend, που κέρδισαν βραβείο του MTV Europe το 2017. 

Με πληροφορίες από CNN 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WWF: Tα διδάγματα των πυρκαγιών του Έβρου σε δύο επιστημονικές μελέτες

Πολιτισμός / WWF: Tα διδάγματα των πυρκαγιών του Έβρου σε δύο επιστημονικές μελέτες

Με σημείο αναφοράς τις περσινές πυρκαγιές στον Έβρο, το WWF Ελλάς εκπόνησε δύο μελέτες με στόχο να χρησιμοποιηθούν ως πρότυπα διαδικασιών για τον μεταπυρικό σχεδιασμό των περιοχών της χώρας που πλήττονται από πυρκαγιές.
NEWSROOM
Τομ Χάρντι, Ανθρωπίστριες Βρικόλακες και Ρένος Χαραλαμπίδης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Χάρντι, Ανθρωπίστριες Βρικόλακες και Ρένος Χαραλαμπίδης από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Bikeriders» του Τζεφ Νίκολς, το «Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person» και ο «Νυχτερινός Εκφωνητής» του Ρένου Χαραλαμπίδη ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ