Μπραντ Πιτ, Rihanna και άλλοι: Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ σχολίασε (με ειλικρίνεια) συμπρωταγωνιστές της

Μπραντ Πιτ, Rihanna και άλλοι: Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ σχολίασε (με ειλικρίνεια) συμπρωταγωνιστές της Facebook Twitter
0

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ φαίνεται πως δεν φοβάται να πει την γνώμη της, αφού δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια όταν ρωτήθηκε για παλαιότερες συνεργασίες της με διάσημους ηθοποιούς. 

Σχετικά με την Ολίβια Κόλμαν, με την οποία συμπρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο στη σειρά «The Crown», η ηθοποιός είπε πως «έχει μεγάλη καρδιά και ικανότητα "Νιαγάρα" στο κλάμα». «Είναι καταπληκτική αλλά νιώθει τα πάντα. Δεν υπάρχει καμία σαν κι αυτή με κλάμα σαν το δικό της», πρόσθεσε.

Η 53χρονη ηθοποιός μίλησε με ακόμη μεγαλύτερη ειλικρίνεια όταν ρωτήθηκε για τον Κόλιν Φερθ, με τον οποίο έπαιξαν μαζί στο «King's Speech». «Τον Κόλιν τον αγαπώ βαθιά. Μιλάει πάρα πολύ. Έπαιζε τον πατέρα της πριγκίπισσας Μαργαρίτας που προφανώς είχε προβλήματα ομιλίας, κόμπιαζε, τραύλιζε. Οπότε ο μόνος τρόπος που καταλάβαινα πως κάναμε γύρισμα εκείνη τη στιγμή ήταν επειδή ο Κόλιν σταματούσε να μιλάει και του έλεγα, "Γιατί; Α, μάλλον γυρίζουμε τώρα. Σταματήσαμε"», είπε η ίδια.

Μπραντ Πιτ, Rihanna και άλλοι: Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ σχολίασε (με ειλικρίνεια) συμπρωταγωνιστές της Facebook Twitter
Με τον Κόλιν Φερθ στο «King's Speech».

Το ίδιο ειλικρινής ήταν μιλώντας και για τον Σάσα Μπάρον Κοέν, με το οποίο έπαιξε στο «Les Miserables», λέγοντας «πως θέλει όλη την προσοχή, έτσι δεν είναι; Έχει ψυχολογικά προβλήματα».

Όσο για την συμπρωταγωνίστριά της, Rihanna, στην ταινία «Oceans 8», η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ήταν περισότερο θετική. «Η Rihanna είναι απίθανη, δείχνει καταπληκτική, είναι μια θεά. Βέβαια δεν καταλάβαινα ούτε λέξη που έλεγε. Μιλάμε εντελώς διαφορετικές γλώσσες, αλλά την αγαπώ. Είναι εκπληκτική μόνο που την κοιτάζεις, αλλά και πολύ καλή ηθοποιός. Και είναι επίσης φοβερή τραγουδίστρια», πρόσθεσε.

Μπραντ Πιτ, Rihanna και άλλοι: Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ σχολίασε (με ειλικρίνεια) συμπρωταγωνιστές της Facebook Twitter
Με τον Μπραντ Πιτ στο «Fight Club».

Όταν ήρθε η ώρα ο παρουσιαστής Στίβεν Κόλμπερτ να την ρωτήσει για τον συμπρωταγωνιστή της στο «Fight Club» Μπραντ Πιτ, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ δεν βρήκε τίποτα αρνητικό να πει. «Απόλυτος κύριος. Μοιάζει σαν να κατάπιε τον ήλιο. Είναι τόσο καλό εξωτερικά και εσωτερικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταίο σχολίασε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, με το οποίο έπαιξαν μαζί στις ταινίες Harry Potter. «Και αυτός έχει πολύ καλούς τρόπους. Λατρεύει τα ποιήματα, γράφει κιόλας. Επίσης τα απαγγέλλει. Μου ήταν πολύ χρήσιμος επειδή εγώ θέλω το τσάι μου, τον καφέ μου και το αναψυκτικό μου και αυτός τα κρατούσε όλα για μένα. Ήταν πολύ βοηθητικός», είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM
UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM