Μποϊκοτάζ στις ταινίες του Ταραντίνο ζητά η Αστυνομία της Νέας Υόρκης

Μποϊκοτάζ στις ταινίες του Ταραντίνο ζητά η Αστυνομία της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
2

Μποϊκοτάζ στις ταινίες του Ταραντίνο ζητά η Αστυνομία της Νέας Υόρκης Facebook Twitter

Ο Quentin Tarantino το προηγούμενο Σάββατο συμμετείχε σε μια πορεία διαμαρτυρίας στη Νέα Υόρκη κατά της αστυνομικής βίας και της υπέρβασης εξουσίας από μεριάς τους, ενώνοντας τη φωνή του με 300 περίπου διαδηλωτές.

« Οι δολοφόνοι είναι δολοφόνοι, από όπου κι αν προέρχονται, και πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι ένας άνθρωπος με συνείδηση και αν πιστεύεις ότι συμβαίνει ένας φόνος τότε θα πρέπει να ξεσηκωθείς και να επαναστατήσεις. Είμαι εδώ για να δηλώσω ότι είμαι από την πλευρά των δολοφονηθέντων» σχολίασε ο Tarantino, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της ομάδας RiseUpOctober, για απόδοση δικαιοσύνης σε ανθρώπους που έχουν σκοτωθεί άδικα από πυρά των οργάνων της τάξης.

Μποϊκοτάζ στις ταινίες του Ταραντίνο ζητά η Αστυνομία της Νέας Υόρκης Facebook Twitter

Η παρουσία όμως του Tarantino σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του, φαίνεται πως εξόργισαν το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, που σε ανακοίνωσή του καλεί όλους να μποϊκοτάρουν τις ταινίες του διάσημου σκηνοθέτη.

«Δεν εκπλησσόμαστε που κάποιος που έχει χτίσει την καριέρα του δοξάζοντας το έγκλημα και τη βία, μισεί τους αστυνομικούς» ο Patrick Lynch, πρόεδρος της Patrolman's Benevolent Association, μιας από τις μεγαλύτερες οργανώσεις εκπροσώπησης των αστυνομικών της Ν.Υόρκης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τον Tarantino «υπερασπιστή της διαφθοράς».

«Οι αστυνομικοί που ο Ταραντίνο αποκαλεί "δολοφόνους" δεν ζουν σε κάποια ταινία του ή στην κινηματογραφική του φαντασία. Ρισκάρουν και σε πολλές περιπτώσεις θυσιάζουν τις ζωές τους για να προστατεύουν τις κοινότητες από το πραγματικό έγκλημα και την καταστροφή. Ηρθε η ώρα να δώσουμε ένα μάθημα στον κύριο Ταραντίνο που ήρθε στη Νέα Υόρκη για να λανσάρει το ''Cop Fiction'' του. Να μποϊκοτάρουμε την ταινία του...» συμπληρώνει.

Μποϊκοτάζ στις ταινίες του Ταραντίνο ζητά η Αστυνομία της Νέας Υόρκης Facebook Twitter

Να σημειωθεί πως συγκεκριμένη διαδήλωση έρχεται σε μια ταραγμένη περίοδο για την πόλη, καθώς λίγες μόλις μέρες πριν ένας Νεοϋορκέζος αστυνομικός σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος από τα πυρά ενός μοτοσικλετιστή κατά τη διάρκεια καταδίωξης του. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ADD Festival παρουσιάζει το ACADDEMIA

Πολιτισμός / ACADDEMIA: Ξεκινούν στην Αθήνα οι δράσεις του νέου προγράμματος για τη σύγχρονη κουλτούρα

Ένα πλούσιο διαθεματικό, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα δράσεων για την σύγχρονη κουλτούρα και τους ανθρώπους της σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα από τις 21 έως τις 25 Μαΐου.
THE LIFO TEAM
Το Ιδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Πολιτισμός / Το Ίδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Κατά την περίοδο της Κατοχής και της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα, το δαχτυλίδι εκλάπη από το Μουσείο, μαζί με εκατοντάδες αρχαιότητες, στην πλειονότητά τους νομίσματα και κοσμήματα, που ακόμα αγνοούνται.
THE LIFO TEAM
Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Πολιτισμός / Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το κοινό θα ενθαρρύνεται να δωρίσει λέξεις, αντικείμενα ή αναμνηστικά για να κοσμήσουν τους τοίχους και τους ενδιάμεσους χώρους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ