Μπιγιονσέ: Διέρρευσε το νέο άλμπουμ της, «Renaissance»

Μπιγιονσέ: Διέρρευσε δύο μέρες νωρίτερα το νέο άλμπουμ της «Renaissance» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Περίπου 36 ώρες πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του «Renaissance» διέρρευσε το άλμπουμ της Μπιγιονσέ.

Τα social media γέμισαν με σχόλια σχετικά με τη διαρροή και ορισμένες αναρτήσεις έδειχναν αντίγραφα του άλμπουμ προς πώληση στη Γαλλία.

Η διαρροή προκάλεσε σοκ, καθώς η Μπιγιονσέ είναι γνωστό ότι κρατά τα πάντα ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια είχε ήδη αποκαλύψει το tracklist για το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της «Renaissance» την περασμένη εβδομάδα.

Το tracklist, το οποίο δημοσιεύτηκε σε instastory, περιλαμβάνει πολλούς ενδιαφέροντες τίτλους όπως «America Has a Problem», «Alien Superstar», «Church Girl», «Cuff It», «Thique», «All Up in Your Mind» και πολλά άλλα, μαζί με το σινγκλ, «Break My Soul».

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Μπιγιονσέ μοιράστηκε το εξώφυλλο του άλμπουμ, το οποίο την δείχνει να ποζάρει πάνω στη σιλουέτα ενός γυάλινου αλόγου. 

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου έδωσε ένα μέρος για να ονειρευτώ και να αποδράσω σε μια τρομακτική στιγμή για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα πράγματα κινούνται. Πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς επικρίσεις.

»Ένα μέρος για να είσαι απαλλαγμένη από τελειομανία και υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς, να νιώσεις ελευθερία.

»Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης. Ελπίζω να βρείτε χαρά σε αυτή τη μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να απελευθερώσετε το κούνημά σας. Χα! Και να νιώσετε τόσο μοναδικοί, δυνατοί και σέξι όσο είστε».

Στα τέλη του περασμένου μήνα, η ποπ σταρ κυκλοφόρησε το «Break My Soul», το πρώτο σινγκλ από το άλμπουμ. Το κομμάτι είναι house της δεκαετίας του '90 με φωνητικά από το Big Freedia.

Το «Renaissance» λέγεται ότι περιλαμβάνει τόσο χορευτικά όσο και κάντρι κομμάτια, αν και παραμένει ασαφές εάν τα κάντρι κομμάτια θα παρουσιαστούν ως ξεχωριστό άλμπουμ ή ως μέρος της πρώτης έκδοσης του άλμπουμ.

Η Μπιγιονσέ έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ από το «Lemonade» του 2016, αν και κανένα από αυτά δεν είναι σόλο στούντιο.

Το 2018, κυκλοφόρησε το «Everything Is Love», με τον  Jay-Z. Τον Απρίλιο του 2019, κυκλοφόρησε το «Homecoming», ένα άλμπουμ με την εκρηκτική της εμφάνιση το 2018 στο Coachella και εκείνο το καλοκαίρι ακολούθησε το «The Lion King: The Gift», ένα συνοδευτικό άλμπουμ της ταινίας της Disney που περιείχε αρκετά νέα τραγούδια της Μπιγιονσέ.

Οι εκπρόσωποι της ποπ σταρ και ο διανομέας του άλμπουμ, η Columbia Records, δεν έχουν απαντήσει σε αίτημα του Variety για να σχολιάσουν την διαρροή.

Tα κομμάτια του άλμουμ «Renaissance»:

I’m That Girl
Cozy
Alien Superstar
Cuff It
Energy
Break My Soul
Church Girl
Plastic Off the Sofa
Virgo’s Groove
Move
Heated
Thique
All Up in Your Mind
America Has a Problem
Pure/Honey
Summer Renaissance

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM