Μπιγιονσέ: Διέρρευσε το νέο άλμπουμ της, «Renaissance»

Μπιγιονσέ: Διέρρευσε δύο μέρες νωρίτερα το νέο άλμπουμ της «Renaissance» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Περίπου 36 ώρες πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του «Renaissance» διέρρευσε το άλμπουμ της Μπιγιονσέ.

Τα social media γέμισαν με σχόλια σχετικά με τη διαρροή και ορισμένες αναρτήσεις έδειχναν αντίγραφα του άλμπουμ προς πώληση στη Γαλλία.

Η διαρροή προκάλεσε σοκ, καθώς η Μπιγιονσέ είναι γνωστό ότι κρατά τα πάντα ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια είχε ήδη αποκαλύψει το tracklist για το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της «Renaissance» την περασμένη εβδομάδα.

Το tracklist, το οποίο δημοσιεύτηκε σε instastory, περιλαμβάνει πολλούς ενδιαφέροντες τίτλους όπως «America Has a Problem», «Alien Superstar», «Church Girl», «Cuff It», «Thique», «All Up in Your Mind» και πολλά άλλα, μαζί με το σινγκλ, «Break My Soul».

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Μπιγιονσέ μοιράστηκε το εξώφυλλο του άλμπουμ, το οποίο την δείχνει να ποζάρει πάνω στη σιλουέτα ενός γυάλινου αλόγου. 

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου έδωσε ένα μέρος για να ονειρευτώ και να αποδράσω σε μια τρομακτική στιγμή για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα πράγματα κινούνται. Πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς επικρίσεις.

»Ένα μέρος για να είσαι απαλλαγμένη από τελειομανία και υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς, να νιώσεις ελευθερία.

»Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης. Ελπίζω να βρείτε χαρά σε αυτή τη μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να απελευθερώσετε το κούνημά σας. Χα! Και να νιώσετε τόσο μοναδικοί, δυνατοί και σέξι όσο είστε».

Στα τέλη του περασμένου μήνα, η ποπ σταρ κυκλοφόρησε το «Break My Soul», το πρώτο σινγκλ από το άλμπουμ. Το κομμάτι είναι house της δεκαετίας του '90 με φωνητικά από το Big Freedia.

Το «Renaissance» λέγεται ότι περιλαμβάνει τόσο χορευτικά όσο και κάντρι κομμάτια, αν και παραμένει ασαφές εάν τα κάντρι κομμάτια θα παρουσιαστούν ως ξεχωριστό άλμπουμ ή ως μέρος της πρώτης έκδοσης του άλμπουμ.

Η Μπιγιονσέ έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ από το «Lemonade» του 2016, αν και κανένα από αυτά δεν είναι σόλο στούντιο.

Το 2018, κυκλοφόρησε το «Everything Is Love», με τον  Jay-Z. Τον Απρίλιο του 2019, κυκλοφόρησε το «Homecoming», ένα άλμπουμ με την εκρηκτική της εμφάνιση το 2018 στο Coachella και εκείνο το καλοκαίρι ακολούθησε το «The Lion King: The Gift», ένα συνοδευτικό άλμπουμ της ταινίας της Disney που περιείχε αρκετά νέα τραγούδια της Μπιγιονσέ.

Οι εκπρόσωποι της ποπ σταρ και ο διανομέας του άλμπουμ, η Columbia Records, δεν έχουν απαντήσει σε αίτημα του Variety για να σχολιάσουν την διαρροή.

Tα κομμάτια του άλμουμ «Renaissance»:

I’m That Girl
Cozy
Alien Superstar
Cuff It
Energy
Break My Soul
Church Girl
Plastic Off the Sofa
Virgo’s Groove
Move
Heated
Thique
All Up in Your Mind
America Has a Problem
Pure/Honey
Summer Renaissance

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσα στο απόλυτο κακό και την αδιανόητη λάμψη: οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Λι Μίλερ και του Σέσιλ Μπίτον

Πολιτισμός / Ανάμεσα στο απόλυτο κακό και την αδιανόητη λάμψη: οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Λι Μίλερ και του Σέσιλ Μπίτον

Ενα σπάνιο λεύκωμα με άγνωστες εκτυπώσεις της Λι Μίλερ και του Σέσιλ Μπίτον ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια φωτίζοντας ξανά ένα ξεχασμένο κομμάτι της φωτογραφικής μνήμης του πολέμου.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Μοντιλιάνι που χάθηκε στον πόλεμο επιστρέφει στους κληρονόμους του

Πολιτισμός / Ο Μοντιλιάνι που χάθηκε στον πόλεμο επιστρέφει στους κληρονόμους του

Έπειτα από 11 χρόνια δικαστικής μάχης, δικαστήριο της Νέας Υόρκης έκρινε ότι το Seated Man With a Cane του Μοντιλιάνι πρέπει να επιστραφεί στην κληρονομιά του Όσκαρ Στετινέρ, από τον οποίο αφαιρέθηκε στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής.
THE LIFO TEAM
Ο Τόμας Τσιπ, ο καλλιτέχνης που έκανε τις εκθέσεις να μοιάζουν με παράξενα ψυχικά τοπία, πέθανε πρόωρα

Πολιτισμός / Ο Τόμας Τσιπ, ο καλλιτέχνης που έκανε τις εκθέσεις να μοιάζουν με παράξενα ψυχικά τοπία, πέθανε πρόωρα

Ζωγράφος, μουσικός και δημιουργός εγκαταστάσεων, ο Τόμας Τσιπ άφησε πίσω του ένα έργο σκοτεινό, ανήσυχο και βαθιά αναγνωρίσιμο στη σύγχρονη τέχνη.
THE LIFO TEAM
Ποια ήταν η αληθινή Όντρεϊ Χέπμπορν πίσω από τη φωτογένεια και τον μύθο;

Πολιτισμός / Ποια ήταν η αληθινή Όντρεϊ Χέπμπορν πίσω από τη φωτογένεια και τον μύθο;

Στο Intimate Audrey, ο Σον Χέπμπορν Φερέρ φωτίζει την άλλη όψη της μητέρας του: τον πόλεμο, την πείνα, το οικογενειακό τραύμα και τη γυναίκα πίσω από μία από τις πιο διάσημες εικόνες του 20ού αιώνα.
THE LIFO TEAM
Μπορεί η Έμεραλντ Φένελ να ξανακάνει το Βασικό Ένστικτο επικίνδυνο;

Πολιτισμός / Μπορεί η Έμεραλντ Φένελ να ξανακάνει το Βασικό Ένστικτο επικίνδυνο;

Ο σεναριογράφος της θρυλικής ταινίας λέει ότι το νέο Βασικό Ένστικτο προχωρά και ότι οι παραγωγοί συζητούν με την Έμεραλντ Φένελ για τη σκηνοθεσία της νέας εκδοχής. Στη νέα του συνέντευξη, μιλά όχι μόνο για ένα ριμέικ, αλλά και για το όραμά του γύρω από ένα Χόλιγουντ πιο τολμηρό, πιο σεξουαλικό και λιγότερο φοβισμένο.
THE LIFO TEAM
Η Lady Gaga ακύρωσε το τρίτο live της στο Μόντρεαλ λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού

Διεθνή / Η Λέιντι Γκάγκα ακύρωσε συναυλία της στο Μόντρεαλ λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού

Η Λέιντι Γκάγκα ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία της στο Μόντρεαλ, αφού η λοίμωξη του αναπνευστικού που αντιμετωπίζει επιδεινώθηκε και ο γιατρός της τής συνέστησε να μην εμφανιστεί.
THE LIFO TEAM
Ο Lil Nas X μπαίνει σε πρόγραμμα ψυχικής υγείας

Πολιτισμός / Ο Λιλ Νας Χ μπαίνει σε πρόγραμμα ψυχικής υγείας

Ο Λιλ Νας Χ εντάσσεται σε διετές πρόγραμμα ψυχικής υγείας στο Λος Άντζελες. Αν τηρήσει τους όρους του, οι τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει για επίθεση σε αστυνομικούς μπορεί να αποσυρθούν.
THE LIFO TEAM
Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Πολιτισμός / Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Με το Son of Nobody, ο Yann Martel αφήνει για λίγο τους ήρωες της Ιλιάδας στην άκρη και στρέφεται σε έναν απλό στρατιώτη, συνδέοντας τον Όμηρο με τον κόσμο του Τραμπ και του Πούτιν.
THE LIFO TEAM
ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ

Πολιτισμός / Μέριλιν Μονρόε: Δύο εκθέσεις την τιμούν ως πρωτοπόρο της δημιουργικότητας

Tο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και η Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή την εκατοστή επέτειο των γενεθλίων της Μονρόε, αναδεικνύουν τη φιλμογραφία της και την εξέλιξη της εικόνας της
THE LIFO TEAM
Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Πολιτισμός / Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Το μεγάλο αφιέρωμα του BFI ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον «πάπα του trash», την ώρα που ο ίδιος θυμάται μια εποχή όπου το κακό γούστο ήταν σινεμά, παιχνίδι και πρόκληση, όχι αντανάκλαση της πολιτικής πραγματικότητας.
THE LIFO TEAM
Dean Majd: η έκθεση Hard Feelings μετατρέπει τη νεανική ανδρική βία και τρυφερότητα σε εικαστικό ημερολόγιο

Πολιτισμός / Το τραυματισμένο ημερολόγιο μιας ανδρικής αδελφότητας

Το Hard Feelings ξεκίνησε μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός παιδικού του φίλου και εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο φωτογραφικό αρχείο για τη φιλία, το τραύμα, τη βία, την απώλεια και την ευαλωτότητα της νεανικής ανδρικής εμπειρίας στη Νέα Υόρκη.
THE LIFO TEAM