Μπιγιονσέ: Διέρρευσε το νέο άλμπουμ της, «Renaissance»

Μπιγιονσέ: Διέρρευσε δύο μέρες νωρίτερα το νέο άλμπουμ της «Renaissance» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Περίπου 36 ώρες πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του «Renaissance» διέρρευσε το άλμπουμ της Μπιγιονσέ.

Τα social media γέμισαν με σχόλια σχετικά με τη διαρροή και ορισμένες αναρτήσεις έδειχναν αντίγραφα του άλμπουμ προς πώληση στη Γαλλία.

Η διαρροή προκάλεσε σοκ, καθώς η Μπιγιονσέ είναι γνωστό ότι κρατά τα πάντα ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια είχε ήδη αποκαλύψει το tracklist για το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της «Renaissance» την περασμένη εβδομάδα.

Το tracklist, το οποίο δημοσιεύτηκε σε instastory, περιλαμβάνει πολλούς ενδιαφέροντες τίτλους όπως «America Has a Problem», «Alien Superstar», «Church Girl», «Cuff It», «Thique», «All Up in Your Mind» και πολλά άλλα, μαζί με το σινγκλ, «Break My Soul».

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Μπιγιονσέ μοιράστηκε το εξώφυλλο του άλμπουμ, το οποίο την δείχνει να ποζάρει πάνω στη σιλουέτα ενός γυάλινου αλόγου. 

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου έδωσε ένα μέρος για να ονειρευτώ και να αποδράσω σε μια τρομακτική στιγμή για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα πράγματα κινούνται. Πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς επικρίσεις.

»Ένα μέρος για να είσαι απαλλαγμένη από τελειομανία και υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς, να νιώσεις ελευθερία.

»Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης. Ελπίζω να βρείτε χαρά σε αυτή τη μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να απελευθερώσετε το κούνημά σας. Χα! Και να νιώσετε τόσο μοναδικοί, δυνατοί και σέξι όσο είστε».

Στα τέλη του περασμένου μήνα, η ποπ σταρ κυκλοφόρησε το «Break My Soul», το πρώτο σινγκλ από το άλμπουμ. Το κομμάτι είναι house της δεκαετίας του '90 με φωνητικά από το Big Freedia.

Το «Renaissance» λέγεται ότι περιλαμβάνει τόσο χορευτικά όσο και κάντρι κομμάτια, αν και παραμένει ασαφές εάν τα κάντρι κομμάτια θα παρουσιαστούν ως ξεχωριστό άλμπουμ ή ως μέρος της πρώτης έκδοσης του άλμπουμ.

Η Μπιγιονσέ έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ από το «Lemonade» του 2016, αν και κανένα από αυτά δεν είναι σόλο στούντιο.

Το 2018, κυκλοφόρησε το «Everything Is Love», με τον  Jay-Z. Τον Απρίλιο του 2019, κυκλοφόρησε το «Homecoming», ένα άλμπουμ με την εκρηκτική της εμφάνιση το 2018 στο Coachella και εκείνο το καλοκαίρι ακολούθησε το «The Lion King: The Gift», ένα συνοδευτικό άλμπουμ της ταινίας της Disney που περιείχε αρκετά νέα τραγούδια της Μπιγιονσέ.

Οι εκπρόσωποι της ποπ σταρ και ο διανομέας του άλμπουμ, η Columbia Records, δεν έχουν απαντήσει σε αίτημα του Variety για να σχολιάσουν την διαρροή.

Tα κομμάτια του άλμουμ «Renaissance»:

I’m That Girl
Cozy
Alien Superstar
Cuff It
Energy
Break My Soul
Church Girl
Plastic Off the Sofa
Virgo’s Groove
Move
Heated
Thique
All Up in Your Mind
America Has a Problem
Pure/Honey
Summer Renaissance

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπασμένη Φλέβα: Το video clip από το νέο τραγούδι των ΛΕΞ και Kepler is Free

Πολιτισμός / Σπασμένη Φλέβα: Το video clip από το νέο τραγούδι των ΛΕΞ και Kepler is Free

Όλα ξεκίνησαν περίπου τρία χρόνια πριν, όταν ο ΛΕΞ διάβασε για το σενάριο της ταινίας «Σπασμένη Φλέβα» και αποδέχθηκε την πρόταση του σκηνοθέτη, Γιάννη Οικονομίδη, να δημιουργήσει ένα αντιπροσωπευτικό τραγούδι για τις ανάγκες του φιλμ
LIFO NEWSROOM
Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το επιβλητικό κτίριο εκτείνεται σε περίπου 500.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 100.000 εκθέματα που καλύπτουν επτά χιλιετίες αιγυπτιακής ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM