Μπιγιονσέ: Διέρρευσε το νέο άλμπουμ της, «Renaissance»

Μπιγιονσέ: Διέρρευσε δύο μέρες νωρίτερα το νέο άλμπουμ της «Renaissance» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Περίπου 36 ώρες πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του «Renaissance» διέρρευσε το άλμπουμ της Μπιγιονσέ.

Τα social media γέμισαν με σχόλια σχετικά με τη διαρροή και ορισμένες αναρτήσεις έδειχναν αντίγραφα του άλμπουμ προς πώληση στη Γαλλία.

Η διαρροή προκάλεσε σοκ, καθώς η Μπιγιονσέ είναι γνωστό ότι κρατά τα πάντα ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια είχε ήδη αποκαλύψει το tracklist για το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της «Renaissance» την περασμένη εβδομάδα.

Το tracklist, το οποίο δημοσιεύτηκε σε instastory, περιλαμβάνει πολλούς ενδιαφέροντες τίτλους όπως «America Has a Problem», «Alien Superstar», «Church Girl», «Cuff It», «Thique», «All Up in Your Mind» και πολλά άλλα, μαζί με το σινγκλ, «Break My Soul».

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Μπιγιονσέ μοιράστηκε το εξώφυλλο του άλμπουμ, το οποίο την δείχνει να ποζάρει πάνω στη σιλουέτα ενός γυάλινου αλόγου. 

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου έδωσε ένα μέρος για να ονειρευτώ και να αποδράσω σε μια τρομακτική στιγμή για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα πράγματα κινούνται. Πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς επικρίσεις.

»Ένα μέρος για να είσαι απαλλαγμένη από τελειομανία και υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς, να νιώσεις ελευθερία.

»Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης. Ελπίζω να βρείτε χαρά σε αυτή τη μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να απελευθερώσετε το κούνημά σας. Χα! Και να νιώσετε τόσο μοναδικοί, δυνατοί και σέξι όσο είστε».

Στα τέλη του περασμένου μήνα, η ποπ σταρ κυκλοφόρησε το «Break My Soul», το πρώτο σινγκλ από το άλμπουμ. Το κομμάτι είναι house της δεκαετίας του '90 με φωνητικά από το Big Freedia.

Το «Renaissance» λέγεται ότι περιλαμβάνει τόσο χορευτικά όσο και κάντρι κομμάτια, αν και παραμένει ασαφές εάν τα κάντρι κομμάτια θα παρουσιαστούν ως ξεχωριστό άλμπουμ ή ως μέρος της πρώτης έκδοσης του άλμπουμ.

Η Μπιγιονσέ έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ από το «Lemonade» του 2016, αν και κανένα από αυτά δεν είναι σόλο στούντιο.

Το 2018, κυκλοφόρησε το «Everything Is Love», με τον  Jay-Z. Τον Απρίλιο του 2019, κυκλοφόρησε το «Homecoming», ένα άλμπουμ με την εκρηκτική της εμφάνιση το 2018 στο Coachella και εκείνο το καλοκαίρι ακολούθησε το «The Lion King: The Gift», ένα συνοδευτικό άλμπουμ της ταινίας της Disney που περιείχε αρκετά νέα τραγούδια της Μπιγιονσέ.

Οι εκπρόσωποι της ποπ σταρ και ο διανομέας του άλμπουμ, η Columbia Records, δεν έχουν απαντήσει σε αίτημα του Variety για να σχολιάσουν την διαρροή.

Tα κομμάτια του άλμουμ «Renaissance»:

I’m That Girl
Cozy
Alien Superstar
Cuff It
Energy
Break My Soul
Church Girl
Plastic Off the Sofa
Virgo’s Groove
Move
Heated
Thique
All Up in Your Mind
America Has a Problem
Pure/Honey
Summer Renaissance

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Andrew Lloyd Webber: «Είχα πει σε όλους ότι έκοψα το ποτό κι έπινα κρυφά. Μέχρι που ζήτησα βοήθεια»

Τι διαβάζουμε σήμερα / Andrew Lloyd Webber: «Είχα πει σε όλους ότι έκοψα το ποτό κι έπινα κρυφά. Μέχρι που ζήτησα βοήθεια»

Με μια κοφτή και εξομολογητική συνέντευξή του στους Times του Λονδίνου σήμερα, ο ζωντανός θρύλος του μουσικού θεάτρου, που ζει ξανά μιαν έκρηξη δημιουργικότητας, αποκαλύπτει τον όχι και τόσο μυστικό του εθισμό με το ποτό.
THE LIFO TEAM
ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ

Πολιτισμός / Τα εμβληματικά πέτρινα πουλιά της Ζιμπάμπουε επέστρεψαν όλα στην πατρίδα τους

Έπειτα από 137 χρόνια εκτός συνόρων, το εμβληματικό «Πτηνό της Ζιμπάμπουε» επέστρεψε στη χώρα, σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή επαναπατρισμού και κλείνοντας έναν κύκλο αποικιοκρατικής λεηλασίας που σημάδεψε την εθνική της ταυτότητα
THE LIFO TEAM
Τι αλλάζει όταν μια φωτογραφία για τη μητρότητα αφήνει τη μητέρα να μιλήσει;

Πολιτισμός / Τι αλλάζει όταν μια φωτογραφία για τη μητρότητα αφήνει τη μητέρα να μιλήσει;

Στο New Genesis, το νέο φωτογραφικό βιβλίο του Αμπντουλαμίντ Κίρχερ που κυκλοφορεί από τη Loose Joints, η νεαρή μητέρα Σιέρα Κις δεν μένει απλώς μπροστά στον φακό, αλλά μπαίνει μέσα στο ίδιο το έργο με τη δική της φωνή. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ένα σκληρό πορτρέτο για την αστεγία, την εξάρτηση και την κακοποίηση στο, αλλά και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα photobooks της άνοιξης γύρω από το ποιος έχει τελικά το δικαίωμα να αφηγηθεί μια ζωή.
THE LIFO TEAM
Γιατί μας αρέσει τόσο πολύ να βλέπουμε γυναίκες να πεθαίνουν;

Πολιτισμός / Μαρίνα Αμπράμοβιτς: πόσες φορές πρέπει να πεθάνει μια γυναίκα για να γίνει μύθος;

Στο Seven Deaths, τη νέα της εγκατάσταση στην Κοπεγχάγη, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς επιστρέφει στη Μαρία Κάλλας και σε επτά διάσημους θανάτους της όπερας. Μόνο που πίσω από την οπερατική μεγαλοπρέπεια κρύβεται ένα πιο άβολο ερώτημα: γιατί μας συγκινεί ακόμη τόσο πολύ η γυναικεία συντριβή;
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Σάι Τουόμπλι μοιάζει σε άλλους με ιδιοφυΐα και σε άλλους με μουτζούρα;

Πολιτισμός / Γιατί ο Σάι Τουόμπλι μοιάζει σε άλλους με ιδιοφυΐα και σε άλλους με μουτζούρα;

Η νέα έκθεση The Gift of Drawing: Cy Twombly στο Menil Drawing Institute του Χιούστον, που παρουσιάζεται έως τις 9 Αυγούστου, βασίζεται σε μια μεγάλη δωρεά 121 έργων από το Cy Twombly Foundation και δείχνει 27 από αυτά, πολλά για πρώτη φορά.
THE LIFO TEAM
Ο Μάικλ Τζάκσον επιστρέφει στο σινεμά, αλλά όχι ακριβώς ολόκληρος

Πολιτισμός / Επιστρέφει ο Μάικλ Τζάκσον στο σινεμά, αλλά ποιος Μάικλ επιστρέφει;

Η βιογραφική ταινία του Αντουάν Φουκουά για τον Μάικλ Τζάκσον, βγαίνει στους κινηματογράφους στις 24 Απριλίου ύστερα από πρεμιέρα στο Βερολίνο και μεγάλη προωθητική καμπάνια. Μαζί με το εμπορικό ενδιαφέρον, δυναμώνει και η συζήτηση για το αν πρόκειται για ένα πλήρες πορτρέτο του σταρ ή για μια προσεκτικά ελεγχόμενη εκδοχή της ζωής του.
THE LIFO TEAM
Μετά το Baby Reindeer, ο Ρίτσαρντ Γκαντ επιστρέφει με το σκοτεινό Half Man

Πολιτισμός / Μετά το Baby Reindeer, ο Ρίτσαρντ Γκαντ βουτά πιο βαθιά στο σκοτάδι με το Half Man

Η νέα σειρά του δημιουργού του Baby Reindeer κάνει πρεμιέρα στις 23 Απριλίου στο HBO και στις 24 Απριλίου στο BBC iPlayer, με τον ίδιο και τον Τζέιμι Μπελ σε μια ιστορία αδελφικότητας, βίας και σεξουαλικής σύγχυσης.
THE LIFO TEAM
Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Πολιτισμός / Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Η Τζούντι Ντεντς μίλησε για τον κήπο του σπιτιού της στο νέο επεισόδιο του podcast Roots, αλλά αυτό που περιέγραψε δεν ήταν απλώς ένας κήπος. Ηταν ένας τόπος μνήμης, όπου τα δέντρα έχουν ονόματα, οι μυρωδιές κρατούν ζωντανό το παρελθόν και η φύση γίνεται παρηγοριά ακόμα κι όταν η όραση σχεδόν χάνεται.
THE LIFO TEAM
Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Πολιτισμός / Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Το We Are Making a Film About Mark Fisher επιστρέφει στη σκέψη του Μαρκ Φίσερ όχι σαν ακαδημαϊκό μνημόσυνο αλλά σαν ζωντανό πολιτισμικό ερώτημα. Γιατί ένας θεωρητικός που έγραψε για χαμένα μέλλοντα και εξάντληση μοιάζει σήμερα πιο παρών από ποτέ;
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ξεκίνησε το διεθνές συνέδριο με θέμα την ελληνική χειροτεχνία

Η Λίνα Μενδώνη κηρύσσοντας την έναρξη του συνεδρίου δήλωσε: «Η αναβίωση της ελληνικής χειροτεχνίας δεν αφορά μόνον στη διάσωση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, αφορά στη διάσωση και τη μετάδοση στις νεότερες γενιές ενός τεράστιου πολιτιστικού κεφαλαίου»
THE LIFO TEAM