Κυκλοφόρησε το trailer του «One Battle After Another» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Κυκλοφόρησε το trailer του «One Battle After Another» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube screenshot / Leonardo DiCaprio
0

Μετά το teaser των 20 δευτερολέπτων που έδωσε μια σύντομη ματιά στο πολυαναμενόμενο νέο φιλμ του Πολ Τόμας Άντερσον, το «One Battle After Another» απέκτησε επίσημο trailer.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πρωταγωνιστεί σε ταινία του Άντερσον. Το καστ περιλαμβάνει τους Ρεγκίνα Χολ, Τεγιάνα Τέιλορ, Σον Πεν, Αλάνα Χάιμ, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Γουντ Χάρις, Shayna McHayle και Chase Infiniti.

Μέχρι το teaser, ο τίτλος και η πλοκή της ταινίας παρέμεναν άγνωστα και σύμφωνα με το Variety, το «One Battle After Another» να αναμένεται να είναι εν μέρει εμπνευσμένο από το κλασικό μυθιστόρημα «Vineland» του Τόμας Πίντσον.

O Ντι Κάπριο εμφανίζεται στο trailer ως Μπομπ Φέργκιουσον, «ένας τρελός, ατημέλητος επαναστάτης που προσπαθεί να σώσει την κόρη του». Το κλιπ ξεκινά με τον Μπομπ με σκούφο και μπουρνούζι, να χρησιμοποιεί ένα καρτοτηλέφωνο για να ζητήσει βοήθεια από κάποιους αγνώστους, αλλά να ξεχνάει ποιους κωδικούς να χρησιμοποιήσει. Ο ντελ Τόρο υποδύεται τον sensei του Μπομπ και του μαθαίνει πώς να ζει χωρίς φόβο, σπρώχνοντάς τον έξω από ένα αυτοκίνητο που τρέχει. Το trailer τελειώνει με τον Ντι Κάπριο να φωνάζει «Viva la revolución» και αυτός και ο ντελ Τόρο ετοιμάζονται να πολεμήσουν τους εχθρούς τους.

Η ταινία είναι παραγωγή της Warner Bros και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Σεπτεμβρίου με προβολές Imax.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SOTHEBYS ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Πολιτισμός / Sotheby’s: Αποτράπηκε απόπειρα πώλησης ψεύτικων αρχαίων αγαλμάτων με πλαστά έγγραφα

Τα έγγραφα που προσκομίστηκαν διαπιστώθηκε ότι είχαν δημιουργηθεί με μεθόδους εκτύπωσης που είναι κατά 25 χρόνια πιο σύγχρονες από την εποχή στην οποία υποτίθεται ότι ανήκαν
THE LIFO TEAM
Ζήτω οι λεσβίες! Το cult περιοδικό KUTT επιστρέφει από τα 00s

Πολιτισμός / Ζήτω οι λεσβίες! Το καλτ περιοδικό KUTT επιστρέφει από τα 00s

Το KUTT, το καλτ λεσβιακό zine που κυκλοφόρησε μόνο τρία τεύχη στις αρχές των 00s, επανεκδίδεται τώρα από την IDEA σε έναν τόμο. Στις σελίδες του εμφανίστηκαν η Chloë Sevigny, η Eileen Myles και η Peaches, με φωτογραφίες των Ryan McGinley, Collier Schorr και Viviane Sassen
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Πολιτισμός / «Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Η φωτογράφος Ezekiel συγκεντρώνει φίλους, συνεργάτες και δημιουργούς της βρετανικής trans σκηνής σε μια σειρά πορτρέτων που δεν ζητούν απλώς να τους δούμε. Μιλούν για σώμα, κοινότητα, στιλ, μουσική, μετάβαση και την ανάγκη η ορατότητα να σημαίνει και φροντίδα.
THE LIFO TEAM