Κίλιαν Μέρφι: Αποκάλυψε ποια από τις ταινίες που έχει παίξει «δεν ήταν καλή»

Κίλιαν Μέρφι: Αποκάλυψε ποια από τις ταινίες που έχει παίξει «δεν ήταν καλή» Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο Κίλιαν Μέρφι, αυτή τη φορά σχετικά με την ταινία που έχει πρωταγωνιστήσει και τελικά δεν θεωρεί πως ήταν καλή.

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις πως θα επιθυμούσε να επιστρέψει και πάλι ως Τόμας Σέλμπι σε περίπτωση που συνέχιζε το «Peaky Blinders», κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο GQ, ο Κίλιαν Μέρφι αποκάλυψε ποια από τις προηγούμενες ταινίες του δεν του αρέσει τόσο πολύ. Υπενθυμίζεται πως ο πρωταγωνιστής της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας «Oppenheimer» έχει συμμετάσχει σε επιτυχίες όπως το  A Quiet Place Part II και το Dunkirk.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για έναν από τους λιγότερο γνωστούς ρόλους του στην ταινία «Red Eye» του 2005, στην οποία υποδύθηκε τον δολοφόνο Τζάκσον Ρίπνερ με συμπρωταγωνίστρια τη Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, ανέφερε πως δεν θεωρεί πως ήταν μία καλή ταινία. «Λατρεύω τη Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και διασκεδάσαμε στα γυρίσματα. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλή ταινία. Είναι μια καλή ταινία B» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξηγώντας γιατί επέλεξε να συμμετάσχει στην ταινία ανέφερε πως «νομίζω ότι είναι η δυαδικότητα. Γι' αυτό ήθελα να το παίξω. Αυτά τα δύο πράγματα. Ο ωραίος και ο κακός σε ένα. Ο μόνος λόγος που μου άρεσε είναι ότι μπορούσες να κάνεις αυτό» ανέφερε. Στην ταινία ο Τζάκσον Ρίπνερ απαγάγει τον πατέρα διευθύντριας ξενοδοχείου προκειμένου να τον βοηθήσει στην αποστολή του να δολοφονήσει τον επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

Ωστόσο μιλώντας επίσης στο GQ για τα γυρίσματα της ταινίας «Red Eye», η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς θυμήθηκε την καλή συνεργασία που είχε με τον Κίλιαν Μέρφι. «Λένε ότι οι ωραιότεροι άνθρωποι μερικές φορές υποδύονται τους καλύτερους κακούς» είπε. «Ακούγαμε μουσική και λύναμε σταυρόλεξο, το οποίο έφερνε κάθε μέρα και με άφηνε ευγενικά να πετάγομαι... Νομίζω ότι η νούμερο ένα ερώτηση που είχα για τον Κίλιαν τότε ήταν αν φορούσε ή δεν φορούσε φακούς επαφής» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM