Κι όμως ο Ντι Κάπριο έγινε Instagram Boyfriend της νεαρής συντρόφου του - Τον έπιασαν οι παπαράτσι

Κι όμως ο Ντι Κάπριο έγινε Instagram Boyfriend της νεαρής συντρόφου του - Τον έπιασαν οι παπαράτσι Facebook Twitter
3

Υπάρχει συγκεκριμένη ονομασία για τα αγόρια που καλούνται να βγάζουν φωτογραφίες τα κορίτσια τους και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μόλις έγινε και επισήμως Instagram Boyfriend.

Η Καμίλα Μορόνε, το 21χρονο μοντέλο από την Αργεντινή είναι εδώ και μήνες το κορίτσι του Ντι Κάπριο και αυτή την περίοδο κάνουν διακοπές στη Γαλλία όπου αναμένεται να δώσουν το παρών και στις Κάννες.

Οι παπαράτσι αναζητούν μανιωδώς να απαθανατίσουν κάποιο στιγμιότυπο και πέτυχαν διάνα καθώς εντόπισαν το ζευγάρι στην παραλία. Το εντυπωσιακό στις φωτο είναι πως ο Ντι Κάπριο τραβάει φωτογραφία την Μορόνε η οποία ποζάρει όλο χάρη για το φακό.

Κι όμως ο Ντι Κάπριο έγινε Instagram Boyfriend της νεαρής συντρόφου του - Τον έπιασαν οι παπαράτσι Facebook Twitter

Το μοντέλο φορά ένα πουά φόρεμα και είναι ξυπόλητο. Λίγο αργότερα ωστόσο η Moρένο δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία με το ίδιο φόρεμα και όχι αυτή που της τράβηξε ο Ντι Κάπριο. Ενδεικτικό είναι πάντως πως ούτε το μοντέλο ή ο ηθοποιός έχουν δημοσιεύσει στα social media κοινή φωτογραφία τους αν και οι φήμες φουντώνουν πως έρχεται γάμος και μάλιστα σύντομα.

Βέβαια για τον εδώ και χρόνια εργένη Ντι Κάπριο τέτοιες φήμες ξεκινάνε κάθε φορά που έχει νέα σύντροφο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Press day jazz @mickeyandthebear ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Morrone (@camilamorrone) στις

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM
«Φάρμα»: Τα ζώα «ζωντανεύουν» μέσα από τη Νεοελληνική Γλυπτική στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Πολιτισμός / «Φάρμα»: Τα ζώα της συλλογής της Εθνικής Γλυπτοθήκης αποκτούν μόνιμη έκθεση

Ένα πιο σπάνιο, αλλά πολύ ενδιαφέρον θέμα της Γλυπτικής, όχι μόνο μέσα από την ιδιαίτερη προσέγγιση, αλλά και μέσα από το ύφος του κάθε καλλιτέχνη, άλλοτε έντονα ρεαλιστικό και άλλοτε λιτό και αφαιρετικό, από τη δεκαετία του 1940 έως και τη δεκαετία του 1970.
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥΡΚΑΚΟΥ
Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η προκλητική δημιουργία του Λούκα Γκουντανίνο «After the Hunt», ο Χρυσός Φοίνικας του Παναχί, το «Good Fortune», το «Black Phone 2» και 4 ακόμα ταινίες στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ