LIVE!

Κι όμως, Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν γύρισαν και 5η ταινία μαζί – στην Ελλάδα!

Κι όμως, Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν γύρισαν και 5η ταινία μαζί – στην Ελλάδα! Facebook Twitter
0

Ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει η ανατριχίλα από το πολυαναμενόμενο Poor Things που τόσο συζητήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας, ενθουσιάζοντας τους κριτικούς και τώρα αποκαλύπτεται ότι ο δημιουργός επιτυχιών όπως ο «Κυνόδοντας», η «Ευνοούμενη» και αρκετές ακόμα ιδιωματικές και ξεχωριστές ταινίες, και ο Γιώργος Λάνθιμος έχει αλλη μία έτοιμη!

Για την ακρίβεια, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μαζί με την ‘Έμα Στόουν και σε κοινή τους συνέντευξη στο Cineuropa, οι δυο τους έχουν προλάβει να γυρίσουν μαζί και μία 5η ταινία και μάλιστα στην Ελλάδα. Χωρίς να αποκαλύψουν απολύτως τίποτα –ούτε για το σενάριο, ούτε για τους χαρακτήρες, ούτε καν για τον τίτλο- οι δυο τους αναφέρθηκαν επιγραμματικά στο μυστικό τους κινηματογραφικό project που θα έχουμε να περιμένουμε το επόμενο διάστημα, το οποίο γυρίστηκε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας στη χώρα μας.

Το μόνο στοιχείο που αποκάλυψε ο σκηνοθέτης των επιτυχιών είναι ότι «πως πρόκειται για μία πολύ πιο απλή ταινία εν συγκρίσει με το Poor Things, διότι χρειαζόταν μία διαφορετική προσέγγιση».  

Σημειώνεται ότι Λάνθιμος και Στόουν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2018 στην «Ευνοούμενη» και έκτοτε δούλεψαν μαζί στην ατμοσφαιρική «Βληχή», στο AND  και στο Poor Things.

Πολιτισμός
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM
Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM