Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χον είναι 37 χρόνια μαζί και εξηγούν γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ

Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χον είναι 37 χρόνια μαζί και εξηγούν γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ Facebook Twitter
0

Η σχέση του Κερτ Ράσελ με τη Γκόλντι Χον μετρά 37 χρόνια από τότε που γύριζαν μαζί την ταινία «Swing Shift», το 1983, αλλά επιμένουν πως δεν υπάρχει «μεγάλο μυστικό επιτυχίας» πίσω από την αγάπη τους. 

«Πρέπει απλώς να θέλεις να είσαι μαζί με τον άλλο», λέει η 75χρονη ηθοποιός. «Δε νομίζω πως υπάρχει άλλος τρόπος», προσθέτει. 

Αν και μαζί τόσα χρόνια, η Γκόλντι Χον με τον 69χρονο σύντροφό της, έχουν υπάρξει ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με τις κοινές ταινίες τους, έχοντας συμπρωταγωνιστήσει ξανά στο «Overboard» του 1987 πριν το cameo της ηθοποιού στο «The Christmas Chronicles» του 2018. Τώρα θα εμφανιστούν ξανά μαζί στο σίκουελ της συγκεκριμένης ταινίας του Netflix. 


Σχετικά με την πρώτη γνωριμία τους στο πλατό του «Swing Shift», ο Κερτ Ράσελ θυμάται να είναι «εντυπωσιασμένος με την Γκόλντι οπτικά...». «Και μετά γνωρίζεις κάποιον καλύτερα και ξεκινάς να διαπιστώνεις ότι μοιράζεσαι πολλά κοινά. Και το πράγμα πάει εκεί που πάει», λέει. 

Αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, οι δυο ηθοποιοί δημιούργησαν μια πολύ δεμένη οικογένεια μαζί, μεγαλώνοντας τον 34χρονο γιο τους, επίσης ηθοποιό Γουάιατ Ράσελ, αλλά και τα παιδιά τους από προηγούμενους γάμους: τον γιο του Ράσελ, Μπόστον και τα παιδιά της Χον, την 41χρονη Κέιτ Χάντσον και τον 44χρονο Όλιβερ, που αποκαλούν «Pa» τον Κερτ Ράσελ. 


«Για ανθρώπους σαν εμάς, το πιστοποιητικό γάμους δεν επρόκειτο να δημιουργήσει τίποτα που δεν είχαμε ούτως ή άλλως», εξηγεί ο Κερτ Ράσελ. 

«Τα παιδιά μας παντρεύτηκαν. Θέλω να πως δεν είναι ότι δεν παντρεύτηκαν. Ο Όλιβερ είναι σε ένα πολύ ευτυχισμένο γάμο, το ίδιο και ο Γουάιατ. Η Κέιτ παντρεύτηκε μια φορά και δεν λειτούργησε, αλλά είναι μαζί με αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο και δεν ξέρω αν θα παντρευτεί ξανά. Το θέμα είναι πως όλοι δοκιμάσαμε τον γάμο και μερικές φορές απλώς δεν λειτουργεί», προσθέτει η Γκόλντι Χον. 

Κάτι με το οποίο δεν έχουν κανένα πρόβλημα. «Είναι εντάξει. Δεν έχει να κάνει με τον γάμο. Έχει να κάνει με τα άτομα και τη σχέση και την θέληση να μείνουν μαζί», λέει η 75χρονη ηθοποιός. «Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή αν θέλεις, μπορείς να το έχεις. Πρέπει να εγκαταλείψεις πράγματα αλλά η χαρά και ο ενθουσιασμό του να είσαι μαζί και να ακουμπάς τα δάχτυλα κάποιου μες στη νύχτα είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα», προσθέτει. 


Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM