ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Το κέρινο ομοίωμα του Τραμπ απομακρύνθηκε γιατί ο κόσμος του έριχνε μπουνιές

Το κέρινο ομοίωμα του Τραμπ απομακρύνθηκε γιατί ο κόσμος του έδινε μπουνιές Facebook Twitter
Το κέρινο ομοίωμα του Τραμπ, Louis Tussaud’s Waxworks, San Antonio
0

Το κέρινο ομοίωμα του τέως Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απομακρύνθηκε από τον εκθεσιακό χώρο του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων του Louis Tussaud στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, και μεταφέρθηκε σε αποθήκη… για δική του ασφάλεια.

Το μουσείο, ένα υποκατάστημα της Ripley Entertainment Corp που ανήκει στην εγγονή της Marie Tussaud, φιλοξένησε το γλυπτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το μουσείο είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, αλλά οι επισκέπτες δεν αντιδρούσαν με μεγάλη ευπρέπεια στο ομοίωμα του Τραμπ και το γέμιζαν γρατζουνιές και βαθουλώματα από μπουνιές.

Η διοίκηση του μουσείου αποφάσισε να το απομακρύνει και ο Clay Stewart, περιφερειακός διευθυντής του μουσείου δήλωσε ότι έκαναν όλες τις προσπάθειες να το προστατεύσουν. Αρχικά το μετέφεραν στο μπροστινό λόμπι, έτσι ώστε η ασφάλεια να μπορεί να το παρακολουθεί καλύτερα, αλλά, ούτε αυτό εμπόδισε τους επισκέπτες να «τρυπάνε» και να «ξύνουν» τα μάτια του πρώην προέδρου.

Τι συνέβη στα άλλα μουσεία κέρινων ομοιωμάτων με τα αγάλματα του Τραμπ; Τον Οκτώβριο του 2020, το μουσείο της Madame Tussauds στο Βερολίνο πέταξε τον Τραμπ στα σκουπίδια, κυριολεκτικά ως μέρος μιας έκθεσης που είχε ως στόχο να καταγγείλει τις πολιτικές του, ενώ το Tussauds στο Λονδίνο ακολούθησε το παράδειγμά του και τον παρουσιάζει να φοράει ενδυμασία γκολφ μετά την ήττα του στις προεδρικές εκλογές.

Πολιτισμός
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν

Μια δυνατή εβδομάδα στις αίθουσες με τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως κομεντιέν παλιάς κοπής, τον Νίκολας Κέιτζ ως εκπρόσωπο του Κακού και δύο ελκυστικές επανεκδόσεις να ξεχωρίζουν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Υπουργείο Πολιτισμού: Η ανακοίνωση για την οικία του Άγγελου Τερζάκη στο Ναύπλιο

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Δεν πωλούνται τουριστικά είδη στην οικία του Άγγελου Τερζάκη στο Ναύπλιο

Τι εξηγεί το υπουργείο Πολιτισμού για την απαλλοτρίωση και αποκατάσταση της οικίας του Άγγελου Τερζάκη που αποκτήθηκε από το ελληνικό δημόσιο το 2020 έναντι τιμήματος 490.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM