Καρλ Λάγκερφελντ: Η πιο σύντομη συνέντευξη που έδωσε ποτέ

Καρλ Λάγκερφελντ: Η πιο σύντομη συνέντευξη που έδωσε ποτέ Facebook Twitter
0

Εκκεντρικός και ακριβοθώρητος, ο Καρλ Λάγκερφελντ που πέθανε σήμερα σε ηλικία 85 ετών, έδινε επιλεκτικές συνεντεύξεις οι οποίες πάντα όμως έβγαζαν είδηση. Ακόμη και όταν είχαν διάρκεια μόλις ένα λεπτό.

Πριν από αρκετά χρόνια, ο ιδιοσυγκρασιακός χαρακτήρας του Λάγκερφελντ είχε καταγραφεί στην πιο σύντομη συνέντευξη που έδωσε ποτέ.

Ο βρετανός σκηνοθέτης Malcolm Venville, είχε ζητήσει μια αποκλειστική συνέντευξη με τον γερμανό σχεδιαστή τον οποίο θα συναντούσε στην Ελβετία, στο Σεν Μόριτς, όπου θα παρουσίαζε μια έκθεση φωτογραφίας στην Galerie Gmurzynska.

Ο σκηνοθέτης ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Βρετανία για την χιονισμένη Ελβετία. Άλλαξε αρκετές πτήσεις, επιβιβάστηκε σε δύο τρένα και καθώς πλησίαζε στον προορισμό του για τη μεγάλη συνάντηση με τον Λάγκερφελντ, άρχισαν να καταφθάνουν τα δυσάρεστα νέα.

Αρχικά θα είχε ένα δίωρο μαζί του, μετά όμως τον ενημερώνουν πως ο χρόνος του θα είναι μισή ώρα και τελικά πως θα έχει μόλις δέκα λεπτά.

Όταν επιτέλους έφτασε στη γκαλερί γίνεται ένα μπλέξιμο και καταλήγει μετά από μεγάλη πίεση να έχει μόνο ένα λεπτό με τον σχεδιαστή.

Τελικά ο Malcolm Venville πετυχαίνει να του επιτρέψουν να κάνει μία και μοναδική ερώτηση στον πιο ισχυρό άντρα της μόδας.

Τι μπορεί να ρωτήσει κανείς τον Λάγκερφελντ και να βγάλει είδηση μέσα σε ένα λεπτό; Ακούγεται κλισέ, αλλά τελικά τον ρωτάει τι τον εμπνέει.

Σχεδόν μονολεκτικά απαντά ο Λάγκερφελντ, αλλά πραγματικά η απάντηση αξίζει να αποκαλυφθεί μέσα από το βίντεο...

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM