Ice Age 3, Faith No More

Ice Age 3, Faith No More Facebook Twitter
0

» Περιμένω την ταινία Η Εποχή των Παγετώνων 3: Η Αυγή των Δεινοσαύρων, που ανοίγει στις αθηναϊκές αίθουσες την 1η Ιουλίου. Ο λόγος δεν είναι μόνο το γεγονός πως η συγκεκριμένη ταινία κινουμένων σχεδίων θα είναι το τρίτο sequel σε μια από τις πιο ωραίες και οπτικά προηγμένες animated movies όλων των εποχών αλλά και το ασταμάτητο γέλιο για μικρούς και μεγάλους, σε συνδυασμό με high tech animation και φοβερούς διαλόγους. Ένας ακόμα βασικός λόγος που την περιμένω είναι ότι θα παίξει στις αίθουσες σε μορφή Dolby 3d. Το νέο αυτό σύστημα αναβαθμίζει σημαντικά παλαιότερες μη πρακτικές εφαρμογές της τρισδιάστατης τεχνολογίας, όπως η χρήση ασημένιας οθόνης, ενώ το φίλτρο του συστήματος, το οποίο είναι ένας δίσκος δύο χρωματικών φίλτρων, είναι εγκατεστημένο μέσα στην ψηφιακή μηχανή προβολής, με αποτέλεσμα την υψηλότερη ευκρίνεια εικόνας. Επίσης, τα γυαλιά του Dolby 3D χρησιμοποιούν κυρτά κρύσταλλα για να μειώνονται οι αντανακλάσεις και να εφαρμόζονται άνετα πάνω σε γυαλιά μυωπίας. Η Dolby έχει φροντίσει ώστε ο θεατής να μην κουράζεται με τη χρήση των γυαλιών αλλά, αντιθέτως, να ξεχνάει ότι τα φοράει. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Εποχή των Παγετώνων 3: Η Αυγή των Δεινοσαύρων φορώντας τα γυαλιά Dolby 3D στους πολυκινηματογράφους Odeon Kosmopolis (Μαρούσι), Odeon Starcity (Νέος Κόσμος), Odeon Πλατεία (Θεσσαλονίκη) και Odeon Talos (Ηράκλειο Κρήτης).
Μιχάλης Μιχαήλ

»Περιμένω την Πέμπτη 2 Ιουλίου, ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Μάικλ Μαν Public Enemies στην Ελλάδα. Η ταινία μιλάει για το διάσημο ληστή τραπεζών Τζον Ντίλιντζερ, που έδρασε στο Σικάγο στη δεκαετία του ’20 και του ’30, ρόλο που παίζει ο Τζόνι Ντεπ. Τον πράκτορα του FBI-νέμεση του Ντίλιντζερ ενσαρκώνει ο Κρίστιαν Μπέιλ, και είναι η πρώτη φορά που παίζουν μαζί δύο απ’ τους καλύτερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ της εποχής μας. Θα είμαι από τους πρώτους που θα τρέξουν, όχι μόνο γιατί θα έβλεπα σχεδόν οτιδήποτε παίζει ο Τζόνι Ντεπ αλλά, κυρίως, γιατί ο Μάικλ Μαν είναι ένας απ’ τους δυο τρεις μεγαλύτερους Αμερικανούς σκηνοθέτες που δουλεύουν αυτήν τη στιγμή στο Χόλιγουντ, πράγμα που έχει αποδείξει επανειλημμένα με τις ταινίες του, όπως το Collateral, το Alli και το παλιότερο Heat.
Μυρτώ Αθανασοπούλου

»Θέλω πολύ να δω το live των Faith No More στην Αθήνα, που μόλις ανακοινώθηκε, έστω κι αν χρειαστεί να αλλάξω το πρόγραμμα των διακοπών μου. Οι Mike Bordin, Roddy Bottum, Bill Gould, Jon Hudson και φυσικά ο μέγας Mike Patton θα είναι στις 10 Αυγούστου σε άγνωστο μέχρι στιγμής χώρο. Αν κρίνει κανείς από τις πρώτες εικόνες στο YouTube και τις εντυπώσεις από την επιστροφή τους στο Brixton Academy μετά από 11 χρόνια, μάλλον θα πρέπει να γυρίσουμε άρον άρον στην Αθήνα…
M. Hulot

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ