ΣTA PODCAST THΣ LIFO

Η Σακίρα κάλεσε πολιτικούς και επιχειρηματίες να βοηθήσουν στην ανατροφή των μελλοντικών ηγετών του κόσμου

Η Σακίρα κάλεσε πολιτικούς και επιχειρηματίες να βοηθήσουν στην ανατροφή των μελλοντικών ηγετών του κόσμου Facebook Twitter
0

Τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν τις προσπάθειες για τη σίτιση, την εκπαίδευση και τη φροντίδα των μη προνομιούχων παιδιών κάλεσε η Σακίρα, στη διάρκεια ομιλίας της στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

«Τα σημερινά μωρά θα ηγούνται των αυριανών επιχειρήσεων. Η ικανότητά τους να συνεισφέρουν θα διαμορφώσει τις αυριανές κοινωνίες, θα λύσει τα αυριανά προβλήματα» είπε η γνωστή τραγουδίστρια, που είναι επίσης Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF για την ανάπτυξη των παιδιών.

Η Σακίρα, η οποία τιμήθηκε στο Νταβός για το ανθρωπιστικό έργο της, συνέστησε το Ίδρυμα Pies Descalzos που παρέχει φροντίδα και πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση σε φτωχά παιδιά στην Κολομβία.

Η Σακίρα κάλεσε πολιτικούς και επιχειρηματίες να βοηθήσουν στην ανατροφή των μελλοντικών ηγετών του κόσμου Facebook Twitter
Η τραγουδίστρια Shakira, ο ηθοποιός Forest Whitaker και η βιολίστρια Anne-Sophie Mutter ποζάρουν κρατώντας τα τιμητικά βραβεία τους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

«Σ' αυτήν την αίθουσα βρίσκονται κάποιοι από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο και είμαι πεπεισμένη ότι ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεται κανείς μπροστά από τις εξελίξεις. Πρέπει να δραστηριοποιήσουμε τους εγκεφάλους και τις στρατηγικές των επιχειρήσεων και τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ταλέντα των εταιρειών σας για να κάνουμε το κοινωνικό καλό και να επιλύσουμε κοινωνικά προβλήματα», συνέχισε.


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τίμησε επίσης τη βιολίστρια Άνε-Σοφί Μούτερ, που διευθύνει ένα ίδρυμα το οποίο παρέχει υποτροφίες σε νεαρούς μουσικούς και τον ηθοποιό Φόρεστ Γουίτακερ για το έργο του για την προώθηση της ειρήνης και της ενίσχυσης των νέων ως ηγετών και επιχειρηματιών σε κοινότητες που έχουν πληγεί από τη βία και τη φτώχεια.

Πολιτισμός
0

ΣTA PODCAST THΣ LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ