Η Ρίτα Όρα πρόσφερε 5.000 λίρες σε εστιατόριο για να κάνει πάρτι εν μέσω lockdown

Η Ρίτα Όρα πρόσφερε 5.000 λίρες σε εστιατόριο για να κάνει πάρτι εν μέσω lockdown Facebook Twitter
0

Η Ρίτα Όρα ήθελε τόσο πολύ να κάνει πάρτι για τα 30ά γενέθλιά της εν μέσω lockdown στο Λονδίνο, τον περασμένο Νοέμβριο, που ήταν διατεθειμένη να πληρώσει αδρά. 

Η αστυνομία υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια τηλεφώνησε στο εστιατόριο Casa Cruz και πρόσφερε στον υπεύθυνο, Scottie Bhattarai, 5.000 λίρες για «ποτά και μεζεδάκι» για ένα πάρτι, μετέδωσε η βρετανική Sun.

Καθώς το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού ήταν σε αναστολή εργασίας λόγω της πανδημίας, ο Bhattarai ήθελε να «διευκολυνθεί» και παραδέχθηκε πως υπήρξε «άπληστος». 

Ο Bhattarai φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως μόνο επτά καλεσμένοι επρόκειτο να έρθουν αλλά στις 9 το βράδυ εμφανίστηκε περίπου 20 άτομα, ανάμεσά τους το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν και η αδερφή της. 

Επίσης σημείωσε ότι οι καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένης της Ρίτα Όρα, έφεραν δικό τους αλκοόλ και πως οι άνθρωποι της ιδιωτικής ασφάλειας δεν ήθελαν υλικό από το πάρτι, οπότε ο ίδιος έκλεισε τις κάμερες. 

Ο Bhattarai αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος κανόνισε το πάρτι. Έκτοτε έχει απομακρυνθεί από τη δουλειά του. 

Ο ιδιοκτήτης του Casa Cruz, Nicholas Fallows, είπε στη Sun, μετά την εισβολή και της αστυνομίας, πως δεν είχε ιδέα για το πάρτι, καθώς το μαγαζί «ανήκει σε μετόχους». 

Η Ρίτα Όρα ζήτησε αργότερα συγγνώμη που παραβίασε τους κανόνες, λέγοντας ότι «λυπάται βαθιά» και παραδέχθηκε πως ήταν ένα «σοβαρό και αδικαιολόγητη λάθος».

Με πληροφορίες από Page Six

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM