Η Rihanna γιόρτασε την αποχώρηση Τραμπ βγάζοντας τα σκουπίδια: «Τα καταφέραμε Τζο»

Η Rihanna γιόρτασε την αποχώρηση Τραμπ βγάζοντας τα σκουπίδια: «Τα καταφέραμε Τζο» Facebook Twitter
0

Με ένα πρωτότυπο τρόπο γιόρτασε η Rihanna το ξεκίνημα της προεδρικής θητείας του Τζο Μπάιντεν -και το τέλος του Ντόναλντ Τραμπ: βγάζοντας έξω τα σκουπίδια. 

Λίγες μόλις ώρες μετά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, η 32χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το εξώφυλλο που είχε κάνει τον περασμένο Σεπτέμβριο για το Harper's Bazaar.

Στη φωτογραφία φορά μια μπλούζα με τη φράση «τέλος στο ρατσισμό με οποιονδήποτε τρόπο», μαύρα γυαλιά και ροζ ψηλοτάκουνα ενώ βγάζει έξω δυο σακούλες με σκουπίδια, τις οποίες κρατά στα χέρια. 

«Είμαι απλώς εδώ για να βοηθήσω», έγραψε η Rihanna στη λεζάντα της φωτογραφίας, προσθέτοντας το hashtag #wediditJoe [σ.σ. τα καταφέραμε Τζο] με αφορμή το viral πλέον βίντεο της Κάμαλα Χάρις να ενημερώνει τον Μπάιντεν πως κέρδισε τις εκλογές το Νοέμβριο. 

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε εκφράσει πολλές φορές δημοσίως την αντίθεσή της με τις πολιτικές του πρώην Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. 

Μετά την ψευδή ανακοίνωση νίκης του Τραμπ το βράδυ των εκλογών, έγραψε στο προφίλ της την φράση «Μέτρα κάθε ψήφο, θα περιμένουμε».

Η Rihanna γιόρτασε την αποχώρηση Τραμπ βγάζοντας τα σκουπίδια: «Τα καταφέραμε Τζο» Facebook Twitter

Επίσης τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της δίπλα από ένα γκράφιτι που έλεγε «Fuck Trump», προσθέτοντας ένα hashtag αντίστροφης μέτρησης ως τις εκλογές.

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε παίξει ένα από τα τραγούδια της σε μια προεκλογική συγκέντρωση το 2018, δεν δίστασε επίσης να εκφράσει ξανά την δυσαρέσκειά της. 

«Ούτε εγώ ούτε οι δικοί μου θα βρισκόμασταν ποτέ σε μια από αυτές τις τραγικές συγκεντρώσεις», είχε γράψει τότε στο Twitter. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM
Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James» – Η ανατρεπτική ματιά στον Χάκλμπερι Φιν

Πολιτισμός / Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James»

Ο Percival Everett τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ για το «James», μια ανατρεπτική επαναφήγηση του «Χακλμπερι Φιν» από την οπτική του Τζιμ - Το μυθιστόρημα έχει ήδη σαρώσει τα λογοτεχνικά βραβεία των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM