Η πρώτη συναυλία του R. Kelly μετά την αποφυλάκιση κράτησε 28 δευτερόλεπτα και είχε εισιτήριο 100 δολάρια

Η πρώτη συναυλία του R. Kelly μετά την αποφυλάκιση κράτησε 28 δευτερόλεπτα και είχε εισιτήριο 100 δολάρια Facebook Twitter
0

Η πρώτη μουσική εμφάνιση του R. Kelly μετά την αποφυλάκιση του ήταν ιδιαίτερα σύντομη. 

Τραγούδησε για  28 δευτερόλεπτα και πέρασε περίπου μισή ώρα συζητώντας με θαυμαστές που πλήρωσαν 50 - 100 δολ. για να τον δουν σε ένα κλαμπ στην πρωτεύουσα του Ιλινόι, Σπρίνγκφιλντ.

Ο τραγουδιστής της R&B δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα του στο Instagram ώρες πριν την εμφάνιση του στο Dirty South Lounge.

Στο βίντεο, ο R.Kelly κάλεσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην είναι επικριτικά, λέγοντας ότι πρέπει να τραγουδήσει για να συγκεντρώσει χρήματα, ώστε να καλύψει τα νομικά έξοδα της δίκης για τις καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά.

View this post on Instagram

A post shared by R Kelly (@rkelly) on

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί WICS και WRSP μετέδωσαν ότι περίπου 100 άτομα βρέθηκαν στο κλαμπ χωρητικότητας 450 ατόμων για να δουν τον R. Kelly, ο οποίος έφθασε στη 1:30 τα ξημερώματα. Το κόστος του εισιτηρίου ήταν 100 δολάρια και μειώθηκε στα 50 δολάρια μόλις έφτασε ο τραγουδιστής.

Ο Kelly ευχαρίστησε τους θαυμαστές, τραγούδησε έναν στίχο από τραγούδι του και πέρασε περίπου 35 λεπτά βγάζοντας selfies και συζητώντας με τους θαυμαστές του.

Κάποιοι θαυμαστές, σύμφωνα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς είπαν ότι ήταν πολύ ακριβό το εισιτήριο και άλλοι υποστήριξαν ότι διαχωρίζουν τις κατηγορίες από τον καλλιτέχνη. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM