Η Pixar ανακοίνωσε την νέα της ταινία «Elemental»- Κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2023

Η Pixar ανακοίνωσε την νέα της ταινία «Elemental»- Κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2023 Facebook Twitter
PIXAR
0

Η Pixar αποκάλυψε τον τίτλο και την πλοκή της 27ης μεγάλου μήκους ταινίας της, που θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο spin-off του Toy Story, Lightyear.

Η ταινία τιτλοφορείται «Elemental» και σύμφωνα με το μέχρι τώρα πρόγραμμα πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου του 2023.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Peter Sohn, ο οποίος είχε υπογράψει στο παρελθόν την ταινία The Good Dinosaur του 2015 και την ταινία μικρού μήκους Partly Cloudy ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και η Denise Ream.

Το «Elemental» θα συνεχίσει στο ίδιο στιλ με την Pixar να ρωτά: «Τι θα γινόταν αν είχε συναισθήματα;».

Η νέα ταινία ακολουθεί τα βήματα της σειράς Toy Story, Cars, Wall-E και Inside Out, δημιουργώντας πλήρως ενσωματωμένους χαρακτήρες των τεσσάρων βασικών στοιχείων: γη, αέρας, φωτιά και νερό.

Η Pixar ανακοίνωσε την νέα της ταινία «Elemental»- Κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2023 Facebook Twitter
PIXAR

Επικεντρώνεται κυρίως στην φωτιά και το νερό, ακολουθώντας την ιστορία των Ember και Wade. Η πρώτη ηρωίδα είναι μια απόμακρη φλόγα και ο δεύτερος μια ιδιόμορφη ροή νερού. Οι δυο τους θα μάθουν να ξεπερνούν τις διαφορές τους και να αγκαλιάζουν τις ομοιότητές τους.

«Σε μια πόλη όπου οι κάτοικοι της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα ζουν μαζί, μια φλογερή νεαρή γυναίκα και ένας «go with the flow» άντρας είναι είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν κάτι στοιχειώδες: Πόσα κοινά έχουν στην πραγματικότητα»

Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στην ανακοίνωση της ταινίας, ο Sohn εξήγησε ότι για την ιστορία, εμπνεύστηκε από την ανατροφή του ως παιδί Κορεατών μεταναστών στη Νέα Υόρκη.

«Οι γονείς μου μετανάστευσαν από την Κορέα στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και έχτισαν ένα πολυσύχναστο παντοπωλείο στο Μπρονξ», είπε. «Ήμασταν ανάμεσα σε πολλές οικογένειες, που τόλμησε να δημιουργήσει σε μια νέα γη με ελπίδες και όνειρα – όλοι ήμασταν μέσα σε μια μεγάλη σαλατιέρα με πολιτισμούς, γλώσσες και όμορφες μικρές γειτονιές. Αυτό με οδήγησε στο Elemental.

»Η ιστορία μας βασίζεται στα κλασικά στοιχεία – φωτιά, νερό, γη και αέρας. Κάποια στοιχεία αναμειγνύονται μεταξύ τους και κάποια όχι. Τι θα γινόταν αν αυτά τα στοιχεία ήταν ζωντανά;».

Η πιο πρόσφατη ταινία της Pixar, Turning Red, είχε παρόμοια προέλευση, με τη σκηνοθέτιδα Domee Shi να αντλεί από τις εμπειρίες της ως Κινέζα που μεγάλωσε στο Τορόντο.

Με πληροφορίες του NME

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζήτω οι λεσβίες! Το cult περιοδικό KUTT επιστρέφει από τα 00s

Πολιτισμός / Ζήτω οι λεσβίες! Το καλτ περιοδικό KUTT επιστρέφει από τα 00s

Το KUTT, το καλτ λεσβιακό zine που κυκλοφόρησε μόνο τρία τεύχη στις αρχές των 00s, επανεκδίδεται τώρα από την IDEA σε έναν τόμο. Στις σελίδες του εμφανίστηκαν η Chloë Sevigny, η Eileen Myles και η Peaches, με φωτογραφίες των Ryan McGinley, Collier Schorr και Viviane Sassen
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Πολιτισμός / «Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Η φωτογράφος Ezekiel συγκεντρώνει φίλους, συνεργάτες και δημιουργούς της βρετανικής trans σκηνής σε μια σειρά πορτρέτων που δεν ζητούν απλώς να τους δούμε. Μιλούν για σώμα, κοινότητα, στιλ, μουσική, μετάβαση και την ανάγκη η ορατότητα να σημαίνει και φροντίδα.
THE LIFO TEAM
Η Πενέλοπε Κρουζ νόμισε ότι θα πεθάνει στα γυρίσματα του νέου queer έπους των Los Javis

Πολιτισμός / Η Πενέλοπε Κρουζ νόμισε ότι θα πεθάνει στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Στις Κάννες, η Πενέλοπε Κρουζ αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε για πιθανό ανεύρυσμα στον εγκέφαλο λίγο πριν γυρίσει τις μουσικές σκηνές της στο «La Bola Negra», την ταινία των Los Javis που απέσπασε ένα από τα πιο θερμά χειροκροτήματα του φεστιβάλ.
THE LIFO TEAM
Όταν ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε την κάμερα και ο Ταραντίνο του είπε: «Θα τελειώσεις από αυτή τη δουλειά»

Πολιτισμός / Όταν ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε την κάμερα και ο Ταραντίνο του είπε: «Θα τελειώσεις από αυτή τη δουλειά»

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Dernsie» που παρουσιάστηκε στις Κάννες, ο Bruce Dern θυμήθηκε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα του «Once Upon a Time… in Hollywood», όταν ο Brad Pitt σταμάτησε την κάμερα μετά από έναν αυτοσχεδιασμό και ο Quentin Tarantino αντέδρασε έντονα.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε στα 100: η ψυχική υγεία πίσω από τον μύθο

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε δεν επιστρέφει μόνο ως εικόνα: στα 100 της, φωτίζεται η ψυχική της κληρονομιά

Εκατό χρόνια μετά τη γέννησή της, η Μέριλιν Μονρόε δεν επιστρέφει μόνο ως εικόνα. Ένα νέο πρόγραμμα στο Mount Sinai φωτίζει τη σχέση της με την ψυχική υγεία, το τραύμα και την ανάγκη φροντίδας πίσω από τη λάμψη του μύθου της.
THE LIFO TEAM
«Αρνούμαι να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας στη δική μου γη»: Η νικήτρια του Booker μιλά για την Ταϊβάν

Πολιτισμός / «Αρνούμαι να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας στη δική μου γη»: Η νικήτρια του Booker μιλά για την Ταϊβάν

Η Γιανγκ Σουάνγκ-ζι, που μόλις κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Booker με το «Taiwan Travelogue», μιλά για την απειλή του Πεκίνου, την ταϊβανέζικη ταυτότητα, την queer επιθυμία και τη λογοτεχνία που δεν μπορεί να μείνει μακριά από την πολιτική
THE LIFO TEAM
Ο Ντέρεκ Τζάκομπι για το AIDS, τα 87 του χρόνια και τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Πήγα στο κρεβάτι μαζί του δύο φορές»

Πολιτισμός / Ο Ντέρεκ Τζάκομπι για το AIDS, τα 87 του χρόνια και τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Πήγα στο κρεβάτι μαζί του δύο φορές»

Με αφορμή το «Moss and Freud», όπου υποδύεται τον Λούσιαν Φρόιντ, ο 87χρονος Ντέρεκ Τζάκομπι μιλά για το AIDS, τα γηρατειά, τον σύζυγό του Ρίτσαρντ Κλίφορντ και τον Ντάνιελ Κρεγκ.
THE LIFO TEAM
Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» άνδρες στη νέα της ταινία

Πολιτισμός / Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» τους άνδρες στη νέα της ταινία

Στο «Ladies First», που κάνει πρεμιέρα στο Netflix, η Ρόζαμουντ Πάικ ζει σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες έχουν την εξουσία και οι άνδρες υφίστανται τα στερεότυπα. Η ίδια δηλώνει ότι το διασκέδασε και αγκαλιάζει τον τίτλο της «lesbian icon».
THE LIFO TEAM
Πέθανε άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Πολιτισμός / Πέθανε ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Συγκρίνοντας εικόνες ονλάιν, από το σπίτι του σε ένα νησάκι της Δανίας, αποκάλυψε ότι ένας επιμελητής του Μουσείου είχε κλέψει και μεταπωλήσει πάνω από 1.000 θησαυρούς του, κυρίως Ελληνικούς και Ρωμαϊκούς.
THE LIFO TEAM
Η Lupita Nyong’o για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Πολιτισμός / Η Λουπίτα Νιόνγκο για την «Οδύσσεια» του Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που υποδύεται την Ωραία Ελένη και την Κλυταιμνήστρα στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, απάντησε στην ακροδεξιά κριτική για το casting της, λέγοντας ότι δεν σκοπεύει να σπαταλήσει τον χρόνο της απαντώντας.
THE LIFO TEAM