LIVE!

Η Pixar ανακοίνωσε την νέα της ταινία «Elemental»- Κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2023

Η Pixar ανακοίνωσε την νέα της ταινία «Elemental»- Κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2023 Facebook Twitter
PIXAR
0

Η Pixar αποκάλυψε τον τίτλο και την πλοκή της 27ης μεγάλου μήκους ταινίας της, που θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο spin-off του Toy Story, Lightyear.

Η ταινία τιτλοφορείται «Elemental» και σύμφωνα με το μέχρι τώρα πρόγραμμα πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου του 2023.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Peter Sohn, ο οποίος είχε υπογράψει στο παρελθόν την ταινία The Good Dinosaur του 2015 και την ταινία μικρού μήκους Partly Cloudy ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και η Denise Ream.

Το «Elemental» θα συνεχίσει στο ίδιο στιλ με την Pixar να ρωτά: «Τι θα γινόταν αν είχε συναισθήματα;».

Η νέα ταινία ακολουθεί τα βήματα της σειράς Toy Story, Cars, Wall-E και Inside Out, δημιουργώντας πλήρως ενσωματωμένους χαρακτήρες των τεσσάρων βασικών στοιχείων: γη, αέρας, φωτιά και νερό.

Η Pixar ανακοίνωσε την νέα της ταινία «Elemental»- Κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2023 Facebook Twitter
PIXAR

Επικεντρώνεται κυρίως στην φωτιά και το νερό, ακολουθώντας την ιστορία των Ember και Wade. Η πρώτη ηρωίδα είναι μια απόμακρη φλόγα και ο δεύτερος μια ιδιόμορφη ροή νερού. Οι δυο τους θα μάθουν να ξεπερνούν τις διαφορές τους και να αγκαλιάζουν τις ομοιότητές τους.

«Σε μια πόλη όπου οι κάτοικοι της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα ζουν μαζί, μια φλογερή νεαρή γυναίκα και ένας «go with the flow» άντρας είναι είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν κάτι στοιχειώδες: Πόσα κοινά έχουν στην πραγματικότητα»

Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στην ανακοίνωση της ταινίας, ο Sohn εξήγησε ότι για την ιστορία, εμπνεύστηκε από την ανατροφή του ως παιδί Κορεατών μεταναστών στη Νέα Υόρκη.

«Οι γονείς μου μετανάστευσαν από την Κορέα στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και έχτισαν ένα πολυσύχναστο παντοπωλείο στο Μπρονξ», είπε. «Ήμασταν ανάμεσα σε πολλές οικογένειες, που τόλμησε να δημιουργήσει σε μια νέα γη με ελπίδες και όνειρα – όλοι ήμασταν μέσα σε μια μεγάλη σαλατιέρα με πολιτισμούς, γλώσσες και όμορφες μικρές γειτονιές. Αυτό με οδήγησε στο Elemental.

»Η ιστορία μας βασίζεται στα κλασικά στοιχεία – φωτιά, νερό, γη και αέρας. Κάποια στοιχεία αναμειγνύονται μεταξύ τους και κάποια όχι. Τι θα γινόταν αν αυτά τα στοιχεία ήταν ζωντανά;».

Η πιο πρόσφατη ταινία της Pixar, Turning Red, είχε παρόμοια προέλευση, με τη σκηνοθέτιδα Domee Shi να αντλεί από τις εμπειρίες της ως Κινέζα που μεγάλωσε στο Τορόντο.

Με πληροφορίες του NME

Πολιτισμός
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΠΕΛΑ ΣΙΞΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Πολιτισμός / Καπέλα Σιξτίνα: Η τοιχογραφία του Μιχαήλ Άγγελου υπέστη ζημιές από ανθρώπινο ιδρώτα

Περίπου 30 συντηρητές χρησιμοποιούν ελαφρύ ιαπωνικό χαρτί εμποτισμένο με απεσταγμένο νερό για να αφαιρέσουν απαλά και να απορροφήσουν την πατίνα του έργου, σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται να διαρκέσει τρεις μήνες
THE LIFO TEAM
ΤΑΤΟΪ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ

Πολιτισμός / Τατόι: Προχωρά η έκθεση στο Ανάκτορο του πρώην Βασιλικού Κτήματος μετά το «ναι» του Συμβουλίου Μουσείων

Η υπουργός Πολιτισμού αναφέρει πως η ταχεία πρόοδος στην τεκμηρίωση των κινητών αντικειμένων από τις Συλλογές Τατοΐου κατέστησε αναγκαίο τον εμπλουτισμό και την τροποποίηση της αρχικής μελέτης, προκειμένου να αποτυπωθεί με μεγαλύτερη πληρότητα η σημασία των ευρημάτων
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
Σύγχρονος χορός ανάμεσα στην ιστορία και το TikTok: Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη (και μαζί του ένας Έλληνας)

Το φεστιβάλ «Dance Reflections» της Van Cleef & Arpels επιστρέφει στη Νέα Υόρκη με ιστορικές αναβιώσεις και σύγχρονες πρεμιέρες, μεταξύ των οποίων και το «Mycelium» του καταξιωμένου Έλληνα χορογράφου Χρήστου Παπαδόπουλου.
THE LIFO TEAM
Η εμφάνιση του Jim Carrey στα César έγινε viral θεωρία συνωμοσίας — Τι απαντούν διοργάνωση και εκπρόσωποι

Πολιτισμός / Η εμφάνιση του Jim Carrey στα César έγινε viral θεωρία συνωμοσίας — Τι απαντούν διοργάνωση και εκπρόσωποι

Ο Jim Carrey βρέθηκε στο επίκεντρο viral θεωριών συνωμοσίας μετά την εμφάνισή του στα βραβεία César στο Παρίσι, με χρήστες στα social media να υποστηρίζουν ότι στη σκηνή βρέθηκε σωσίας. Η διοργάνωση και ο εκπρόσωπος του ηθοποιού διέψευσαν επισήμως τις φήμες, επιβεβαιώνοντας ότι η παρουσία του ήταν αυθεντική και προγραμματισμένη εδώ και μήνες.
THE LIFO TEAM
«Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Διεθνή / «Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Ιρανοί σκηνοθέτες και δημιουργοί της διασποράς τοποθετούνται δημόσια μετά τον θάνατο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, μιλώντας για «το τέλος ενός 47χρονου εφιάλτη», αλλά και για την αβεβαιότητα που ακολουθεί. Δηλώσεις, ανοιχτές επιστολές και αναρτήσεις στα social media φωτίζουν τη σύνθετη στάση της ιρανικής πολιτισμικής κοινότητας απέναντι στις εξελίξεις.
THE LIFO TEAM
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ των Καννών και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM