Η οικογένεια Μπέκαμ γιόρτασε την επέτειο γάμου των Ντέιβιντ και Βικτόρια με συγκινητικές φωτογραφίες στο Instagram

Η οικογένεια Μπέκαμ γιόρτασε την επέτειο γάμου των Ντέιβιντ και Βικτόρια με συγκινητικές φωτογραφίες στο Instagram Facebook Twitter
0

Για την οικογένεια Μπέκαμ η 4η Ιουλίου είναι ημερομηνία ορόσημο κι όχι γιατί γιορτάζεται η Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, αλλά επειδή εκείνη την ημέρα πριν 18 χρόνια, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, έχοντας καλωσορίσει ήδη στην ζωή τους τον πρώτο τους γιο, Μπρούκλιν. 

Πιστοί στην συνήθεια τους να μοιράζονται προσωπικές στιγμές με τους εκατομμύρια ακολούθους που έχουν οικογενειακώς στους λογαριασμούς τους στο Instagram, το ζεύγος Μπέκαμ αλλά και οι Μπρούκλιν και Κρουζ δημοσίευσαν την Τρίτη μερικές παλιές φωτογραφίες τους για να τιμήσουν την επέτειο γάμου. 

Η 43χρονη Βικτόρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Ντέιβιντ, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του τον νεογέννητο και κοιμισμένο Μπρούκλιν. «Σ' αγαπώ. Φιλιά», ήταν η λιτή λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση. 

I love you ??✨Kisses x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Ο Ντέιβιντ από την πλευρά του ανέβασε επίσης μια φωτογραφία από τα παλιά, από κοινή τους πολύ παλιά δημόσια εμφάνιση, όπου φορούν και οι δύο δερμάτινα. «Ουάου, αλήθεια το κάναμε αυτό. Χαρούμενη επέτειο σε μια καταπληκτική σύζυγο, μαμά και ισχυρή επιχειρηματία. Σ' αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα, στην οποία έκανε mention όχι μόνο την Βικτόρια αλλά όλα τα παιδιά, εκτός από την μικρή Χάρπερ που δεν έχει Instagram. 

Wow we really did this ☺️ Happy Anniversary to an amazing wife , mummy and strong business woman ? ❤️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #Harpernotoninstagram Love you x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Τον γάμο των γονιών τους τίμησαν όμως και οι τρεις γιοι τους, Μπρούκλιν, Κρουζ και Ρομέο, δημοσιεύοντας παρόμοιες φωτογραφίες από το παρελθόν με ευχές. «Ονειρεμένοι μαμά και μπαμπά δεν μπορώ να πιστέψω πως πέρασαν 18 χρόνια. Χαρούμενη επέτειο. Σας αγαπώ τόσο πολύ και θέλω να ξέρετε πως είστε οι καλύτεροι γονείς σε ολόκληρο τον κόσμο. Σας αγαπώ», έγραψε ο Κρουζ. Στο ίδιο ύφος κινήθηκαν και οι ευχές του Ρόμεο, που έγραψε: «Χαρούμενη επέτειο στους καλύτερους γονείς του κόσμου. Σας αγαπώ τόσο πολύ!». Από την μεριά του ο Μπρούκλιν, προτίμησε μια πιο καινούργια φωτογραφία τους και ασπρόμαυρη, σχολιάζοντας: «Χαρούμενη επέτειο σε δύο από τους πιο καταπληκτικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Σας αγαπώ μαμά και μπαμπά». 

Happy anniversary to the best parents in the world !!! love u so much❤️ @davidbeckham and @victoriabeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Romeobeckham (@romeobeckham) στις

Happy anniversary to 2 of the most amazing people in my life x love you mum and dad ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Banksy Βηθλεέμ Ξενοδοχείο

Πολιτισμός / Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα
THE LIFO TEAM
Merriam-Webster: Το αμερικάνικο λεξικό βρήκε τη λέξη της χρονιάς και σχετίζεται με την τεχνητή νοημοσύνη

Πολιτισμός / Merriam-Webster: Το αμερικάνικο λεξικό βρήκε τη λέξη της χρονιάς και σχετίζεται με την τεχνητή νοημοσύνη

Η λέξη χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τον 18ο αιώνα με τη σημασία της μαλακής λάσπης, όμως με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε ώστε να περιγράφει γενικότερα κάτι χαμηλής αξίας
THE LIFO TEAM