Με μια ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός Ντέμι Μουρ θέλησε να παρακινήσει τον κόσμο να κάνει χρήση του δικαιώματος ψήφου του στις επικείμενες αμερικανικές εκλογές, όπως τόσοι άλλοι διάσημοι κάνουν και κυρίως διάσημοι που ποτέ δεν κατάλαβαν πώς ο Ντόναλντ Τραμπ ανακηρύχθηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ.

 

Μόνο που στην περίπτωση της Μουρ φαίνεται πώς η φωτογραφία της αποδείχθηκε πιο ισχυρή από το μήνυμα της στο Instagram με αποτέλεσμα κανείς να μη θυμάται τι ακριβώς έγραψε η ηθοποιός εξαιτίας ενός άσχετου με τη λεζάντα, λόγου. 

 

Ποιος ήταν αυτός; Μα, το μήκος των μαλλιών της, το οποίο πλέον αγγίζει το τραπέζι της κουζίνας της, ενώ η ίδια στέκεται όρθια.

 

 

Πολλά γράφτηκαν για την επιλογή αυτού του hairstyle από την ηθοποιό και πολλοί απέδωσαν τα τόσα μακριά μαλλιά στην καραντίνα, στο γεγονός ότι εδώ και μήνες στην Αμερική πολλοί διάσημοι επιλέγουν να κάνουν ένα σοβαρό διάλειμμα από τις τις υπηρεσίες περιποίησης. 

 

Βέβαια, για τη Μουρ η όλη εικόνα του τελευταίου διαστήματος έρχεται να προστεθεί στη γενικότερη αλλόκοτη εντύπωση που επικρατεί για το στιλ της, αλλά κυρίως τη διακόσμηση του σπιτιού της που επίσης ουκ ολίγες φορές έχει συζητηθεί και μάλιστα όχι με ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο, τόσο από τα media όσο και από τους followers της στο Instagram.

 

Ας πούμε, ένα μικρό παράδειγμα ήταν ο καταιγισμός σχολίων που είχε προκαλέσει μία φωτογραφία από το μπάνιο της, το οποίο οι σχολιαστές στα social media το βρήκαν από αλλόκοτο στην καλύτερη περίπτωση, μέχρι ακατάστατο και ανατριχιαστικό στη χειρότερη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Excited to finally share what I’ve been working on! First episode of #DirtyDiana drops Monday, July 13. Trailer in bio 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις

 

Η ίδια πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται από τις γνώμες των άλλων και κατά τη διάρκεια της καραντίνας αναρτά κανονικά εικόνες από το σπίτι της.

 

Φυσικά, το μήκος των μαλλιών της ηθοποιού συζητήθηκε περισσότερο από το μήνυμά της που αφορούσε την κινητοποίηση για την εγγραφή νέων και μη ψηφοφόρων, προκειμένου να κάνουν χρήση του δικαιώματος τους σ' αυτές τις εκλογές.