Η Νικόλ Κίντμαν ξέσπασε σε δάκρυα με αφορμή το ότι είναι μια μητέρα μεγάλης ηλικίας

Η Νικόλ Κίντμαν ξέσπασε σε δάκρυα με αφορμή το ότι είναι μια μητέρα μεγάλης ηλικίας Facebook Twitter
0

Σε δάκρυα ξέσπασε η Nicole Kidman κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της, όταν η συζήτηση πήγε στα παιδιά της, σχολιάζοντας πως αυτό που ελπίζει είναι να καταφέρει να τα δει να μεγαλώνουν γιατί ξέρει πως είναι «μεγάλη» πλέον για μητέρα.

Η γνωστή ηθοποιός έχει δύο κόρες, την 8χρονη Sunday Rose και την 6χρονη Faith Margaret με τον σύζυγό της και τραγουδιστή της κάντρι Keith Urban και άλλα δύο, την Isabella (23 ετών) και τον Connor (21 ετών), που είχε υιοθετήσει όταν ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise.

Κληθείσα να απαντήσει ποια είναι η αίσθηση που θέλει να αφήσει στον κόσμο, η 49χρονη Νικόλ είπε πως το μόνο που θέλει είναι να ζήσει αρκετά για να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν, πριν ξεσπάσει σε δάκρυα και αρχίσει να κλαίει. «Με θλίβει αλλά το μόνο που θα ήθελα είναι να είμαι εδώ αρκετόν καιρό ώστε να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να ανθίζουν» είπε στο CBS. «Απλώς θέλω να είμαι παρούσα, είμαι μια μητέρα μεγάλης ηλικίας...αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει» σχολίασε, συγκινημένη μπροστά στις κάμερες.

Στη συνέντευξή της, δεν παρέλειψε και να ευχαριστήσει και τον σύζυγό της, Keith Urban, με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και μια δεκαετία, που την στήριξε μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, Tony, από καρδιακή προσβολή το 2014.

Επίσης αποκάλυψε πως ένιωθε πολύ λυπημένη μετά το τέλος του δέκα ετών γάμου της με τον Tom Cruise το 2011, συμπληρώνοντας πως διοχέτευσε όλη αυτήν την θλίψη στην ερμηνεία της στην ταινία «The Hours», που τελικά της χάρισε το Όσκαρ. 

Η διάσημη ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε πως θεωρεί σοκαριστικό το πόσο μικρή ήταν όταν παντρεύτηκε τον Tom Cruise, καθώς ήταν μόλις 23 ετών. «Ήμουν τόσο μικρή όταν παντρεύτηκα. Κοιτάζω τώρα πίσω και αναρωτιέμαι πώς το έκανα» είπε τον Σεπτέμβριο στο περιοδικό Red. «Κοιτάζεις την Τaylor Swift, πόσο χρονών είναι; Είναι 26. Είχα δύο παιδιά μέχρι τα 27 μου και ήμουν ήδη παντρεμένη τέσσερα χρόνια. Αλλά αυτό ήθελα τότε» πρόσθεσε.

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξή της στο CBS: 

* Με πληροφορίες από Independent

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM