Η Ναόμι Κάμπελ ολόγυμνη στην Vogue: «Ένιωθα τεράστια ανασφάλεια με το σώμα μου»

Η Ναόμι Κάμπελ ολόγυμνη στην Vogue: «Ένιωθα τεράστια ανασφάλεια με το σώμα μου» Facebook Twitter
1

Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιουλίου της βρετανικής Vogue, ποζάροντας μεταξύ άλλων γυμνή σε έρημο στην Κένυα. 

Το 49χρονο σουπερμόντελ δημοσίευσε στον λογαριασμό της εικόνες από την φωτογράφιση, σε μία από τις οποίες ποζάρει ολόγυμνη στην έρημο, με την πλάτη της γυρισμένη προς τον φακό, φορώντας μόνο μια λεπτή, χρυσή αλυσίδα στην μέση της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

First drop of Golden Hour ? BTS in Kenya for @britishvogue July 2019 ?? #NAOMIAFRICA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Παρόλο που κυριαρχεί στην βιομηχανία του μόντελινγκ από την δεκαετία του 1980, η Ναόμι παραδέχθηκε πως μέχρι πρότινος δεν ένιωθε καθόλου άνετα με το σώμα της, αντιθέτως πολύ αμήχανα. Όπως εξηγεί στο περιοδικό, ανέκαθεν πάλευε με θέματα αυτοπεποίθησης, ειδικά όταν της ζητούσαν να ποζάρει με προκλητικά σύνολα στις φωτογραφίσεις. 

«Κάθε φορά που έκανα φωτογραφίσεις με εσώρουχα, ένιωθα απίστευτη ανασφάλεια. Ακόμη και στην καθημερινότητά μου, αν περπατούσα στον δρόμο φορώντας κάποιο στενό τζιν παντελόνι ή κολάν, πάντα φρόντιζα να δένω κάτι σαν μπουφάν γύρω από την μέση μου ώστε να μην νιώθω εκτεθειμένη...», λέει στην συνέντευξή της η Ναόμι Κάμπελ. «Μου πήρε πολύ καιρό να νιώσω καλά με το σώμα μου - είναι κάτι που σου έρχεται μεγαλώνοντας και εμένα μου συνέβη μόλις τα τελευταία λίγα χρόνια», συνεχίζει. 

Στη συνέχεια, εξηγεί πως τώρα που είναι μεγαλύτερη, έχει μάθει να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται. «Γνωρίζω τα όριά μου, ξέρω πότε πρέπει να κάνω διάλειμμα. Έχω μάθει να μην νιώθω ενοχές όταν μένω στο κρεβάτι, έχοντας περάσει πριν αρκετές εβδομάδες δουλεύοντας. Πλέον ξέρω πώς να ξαπλώνω στην παραλία και να απλώς να αφήνω την ημέρα να περνάει», σημειώνει η ίδια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@BritishVogue July 2019 ♥️ Read my feature online at vogue.co.uk . . . Shot on location in Malindi, Kenya @lioninthesun Photographed by @Jamie.Hawkesworth Styled by @Edward_Enninful Hair by @Jawaraw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

For @BritishVogue July 2019 ✖️ Full story in magazine, on newsstands now . . Shot on location in Malindi, Kenya @lioninthesun Photographed by @jamie.hawkesworth Styled by @edward_enninful Hair by @jawaraw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΛ ΚΙΛΜΕΡ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Πολιτισμός / «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»: Σκηνοθέτης επιτίθεται στον Βαλ Κίλμερ μετά τον θάνατό του

Ο Βαλ Κίλμερ πέθανε τον Απρίλιου του 2025 από πνευμονία, έπειτα από πολυετή προβλήματα υγείας που συνδέονταν με καρκίνο στον λαιμό και τις θεραπείες που είχε ακολουθήσει
THE LIFO TEAM
Ο Fe Avila φωτογραφίζει την επιθυμία σαν έναν τόπο ελευθερίας

Πολιτισμός / Σώματα χωρίς ντροπή: ο queer κόσμος του Fe Avila

Το έργο του Fe Avila παρουσιάζεται στη φετινή Carnegie International, την 59η διοργάνωση της ιστορικής έκθεσης στο Πίτσμπεργκ, με εικόνες όπου queer σώματα, φύση, διαμαρτυρία και επιθυμία συναντιούνται έξω από τους κανόνες της αρρενωπότητας
THE LIFO TEAM
Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Πολιτισμός / Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Η φωτογράφος Megha Singha καταγράφει νεαρές γυναίκες στην Ινδία που κινούνται ανάμεσα στην online ορατότητα, την παγκόσμια κουλτούρα της ομορφιάς και τις οικογενειακές προσδοκίες γύρω από τη θηλυκότητα.
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Πολιτισμός / Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Με αφορμή την τελευταία αναβίωση του Rufus Does Judy στο Royal Albert Hall, ο Ρούφους Γουέινραϊτ μιλά για την Τζούντι Γκάρλαντ, τον εθισμό, τα τρανς δικαιώματα, τη μητέρα του Kate McGarrigle και τα τραγούδια μιας Αμερικής που κάποτε έμοιαζε με υπόσχεση.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Μάικλ ήθελε να ελέγχει τα πάντα εκτός από την καταστροφή του

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Μάικλ δεν χόρεψε ποτέ ξανά όπως πριν

Το νέο βιβλίο Tonight the Music Seems So Loud του Σάτναμ Σανγκέρα ξαναδιαβάζει τον Τζορτζ Μάικλ ως pop ιδιοφυΐα, gay σύμβολο, παιδί ελληνοκυπριακής οικογένειας και άνθρωπο που έκρυβε την κατάρρευση πίσω από μια άψογη δημόσια εικόνα.
THE LIFO TEAM
Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Πολιτισμός / Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Η queer σειρά για το χόκεϊ κέρδισε 16 βραβεία στα Canadian Screen Awards, ενώ ο Χάντσον Γουίλιαμς μοιράστηκε τη νίκη του με τον συμπρωταγωνιστή του Κόνορ Στόρι με μια ατάκα που έγινε αμέσως viral.
THE LIFO TEAM
«Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Πολιτισμός / «Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: A Portrait στην National Portrait Gallery του Λονδίνου, ο Λόρενς Σίλερ θυμάται τη γυμνή φωτογράφιση του 1962 και μια Μέριλιν που δεν παραδινόταν στον φακό, αλλά ήξερε να τον καθοδηγεί.
THE LIFO TEAM
Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Πολιτισμός / Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Το Man in a Black Scarf ζωγραφίστηκε το 1939, όταν ο Φρόιντ ήταν ακόμη μαθητής. Ο ίδιος το αποκήρυξε όσο ζούσε, αλλά νέα αρχειακά στοιχεία δείχνουν ότι τελικά ήταν δικό του.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια