Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε ρατσιστικό περιστατικό σε ξενοδοχείο

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε ρατσιστικό περιστατικό σε ξενοδοχείο Facebook Twitter
0

Το διάσημο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ υποστήριξε πως έπεσε θύμα ρατσισμού και πως δεν της επέτρεψαν την είσοδο σε ξενοδοχείο στο νότο της Γαλλίας, επειδή είναι μαύρη.

Σε μια συνέντευξη στο Paris Match, το μοντέλο είπε ότι αυτή και ένας μαύρος φίλος της, μπλοκαρίστηκαν από την είσοδο σε ξενοδοχείο, το οποίο δεν κατονόμασε, παρά το γεγονός πως είχαν προσκληθεί στην εκδήλωση. Είπε ότι το προσωπικό στην είσοδο τους είπε ότι ο χώρος ήταν γεμάτος, αλλά την ίδια ώρα άφηναν άλλους να μπαίνουν στο χώρο.

Η Κάμπελ χαρακτήρισε το περιστατικό εξοργιστικό και εκτιμά πως είχε να κάνει με ρατσισμό ενώ πρόσθεσε ότι τέτοια περιστατικά την ενέπνευσαν να συνεχίσει να εκφράζεται και να υψώνει τη φωνή της κατά των διακρίσεων. Είπε ότι θέλει να βοηθήσει τη νέα γενιά μοντέλων, συμβουλεύοντάς τα να μην αφήσουν κανέναν να καταπατήσει την αυτοεκτίμησή τους.

«Ήμουν πρόσφατα σε μια πόλη στο νότο της Γαλλίας, ενώ διεξάγονταν το φεστιβάλ των Καννών, όπου ήμουν προσκληθεί να συμμετάσχω σε μια εκδήλωση σε ένα ξενοδοχείο που θα παραμείνει ανώνυμο», δήλωσε. «Δεν ήθελαν να μας αφήσουν να μπούμε,  λόγω του χρώματος του δέρματός μας. Αυτός ο τύπος στην πόρτα έλεγε ότι ο χώρος ήταν γεμάτος. Αλλά άφηνε άλλους να μπαίνουν μέσα», είπε χωρίς να δίνει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΛ ΚΙΛΜΕΡ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Πολιτισμός / «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»: Σκηνοθέτης επιτίθεται στον Βαλ Κίλμερ μετά τον θάνατό του

Ο Βαλ Κίλμερ πέθανε τον Απρίλιου του 2025 από πνευμονία, έπειτα από πολυετή προβλήματα υγείας που συνδέονταν με καρκίνο στον λαιμό και τις θεραπείες που είχε ακολουθήσει
THE LIFO TEAM
Ο Fe Avila φωτογραφίζει την επιθυμία σαν έναν τόπο ελευθερίας

Πολιτισμός / Σώματα χωρίς ντροπή: ο queer κόσμος του Fe Avila

Το έργο του Fe Avila παρουσιάζεται στη φετινή Carnegie International, την 59η διοργάνωση της ιστορικής έκθεσης στο Πίτσμπεργκ, με εικόνες όπου queer σώματα, φύση, διαμαρτυρία και επιθυμία συναντιούνται έξω από τους κανόνες της αρρενωπότητας
THE LIFO TEAM
Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Πολιτισμός / Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Η φωτογράφος Megha Singha καταγράφει νεαρές γυναίκες στην Ινδία που κινούνται ανάμεσα στην online ορατότητα, την παγκόσμια κουλτούρα της ομορφιάς και τις οικογενειακές προσδοκίες γύρω από τη θηλυκότητα.
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Πολιτισμός / Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Με αφορμή την τελευταία αναβίωση του Rufus Does Judy στο Royal Albert Hall, ο Ρούφους Γουέινραϊτ μιλά για την Τζούντι Γκάρλαντ, τον εθισμό, τα τρανς δικαιώματα, τη μητέρα του Kate McGarrigle και τα τραγούδια μιας Αμερικής που κάποτε έμοιαζε με υπόσχεση.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Μάικλ ήθελε να ελέγχει τα πάντα εκτός από την καταστροφή του

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Μάικλ δεν χόρεψε ποτέ ξανά όπως πριν

Το νέο βιβλίο Tonight the Music Seems So Loud του Σάτναμ Σανγκέρα ξαναδιαβάζει τον Τζορτζ Μάικλ ως pop ιδιοφυΐα, gay σύμβολο, παιδί ελληνοκυπριακής οικογένειας και άνθρωπο που έκρυβε την κατάρρευση πίσω από μια άψογη δημόσια εικόνα.
THE LIFO TEAM
Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Πολιτισμός / Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Η queer σειρά για το χόκεϊ κέρδισε 16 βραβεία στα Canadian Screen Awards, ενώ ο Χάντσον Γουίλιαμς μοιράστηκε τη νίκη του με τον συμπρωταγωνιστή του Κόνορ Στόρι με μια ατάκα που έγινε αμέσως viral.
THE LIFO TEAM
«Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Πολιτισμός / «Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: A Portrait στην National Portrait Gallery του Λονδίνου, ο Λόρενς Σίλερ θυμάται τη γυμνή φωτογράφιση του 1962 και μια Μέριλιν που δεν παραδινόταν στον φακό, αλλά ήξερε να τον καθοδηγεί.
THE LIFO TEAM
Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Πολιτισμός / Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Το Man in a Black Scarf ζωγραφίστηκε το 1939, όταν ο Φρόιντ ήταν ακόμη μαθητής. Ο ίδιος το αποκήρυξε όσο ζούσε, αλλά νέα αρχειακά στοιχεία δείχνουν ότι τελικά ήταν δικό του.
THE LIFO TEAM