Η Μπριζίτ Μακρόν κατακλύζεται καθημερινά από επιστολές γυναικών που θέλουν να την ευχαριστήσουν

Η Μπριζίτ Μακρόν κατακλύζεται καθημερινά από επιστολές γυναικών που θέλουν να την ευχαριστήσουν Facebook Twitter
0

Με εκατοντάδες γράμματα γυναικών κατακλύζεται καθημερινά το Μέγαρο των Ηλυσίων, που γράφουν στην Μπριζίτ Μακρόν για να την ευχαριστήσουν που με την εικόνα της απέδειξε πως η ομορφιά και η γοητεία δεν είναι θέμα ηλικίας. 

Μπορεί το στιλ της και η διαφορά ηλικίας 24 ετών που έχει με τον σύζυγό της, Εμανουέλ Μακρόν, να προκάλεσα έντονες συζητήσεις όταν έγινε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αλλά όπως όλα δείχνουν η δημοτικότητα της Μπριζίτ Μακρόν κάθε άλλο παρά φθίνει με τον καιρό.

Αντιθέτως μόλις κατέρριψε το ρεκόρ στον αριθμό επιστολών που έχει λάβει ποτέ σύζυγος προέδρου, καθώς εκατοντάδες ώριμες γυναίκες τής γράφουν για να εκθειάσουν το στιλ της. 

Σύμφωνα με την Telegraph, στο Μέγαρο των Ηλυσίων καταφτάνουν καθημερινά περίπου 200 επιστολές από ανθρώπους που ζητούν από την Μπριζίτ Μακρόν τη γνώμη της για διάφορα θέματα.

Πηγές αναφέρουν πως στην συντριπτική τους πλειονότητα, οι επιστολές προέρχονται από θαυμάστριες οι οποίες αντλούν έμπνευση από την σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο, συγχαίροντας την για που απέδειξε πως οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες μπορούν να γοητεύσουν μικρότερους άντρες. 

«Πολλές γυναίκες στα 60 και στα 70 τους γράφουν στην Μπριζίτ για να της πουν ευχαριστώ- "ευχαριστώ γιατί πριν πίστευα πως είναι αδύνατο", "ευχαριστώ επειδή πλέον τόλμησα να φορέσω ένα τέτοιο φόρεμα", "ευχαριστώ που μου έδειξες πως μπορώ να γοητεύω και στα 65 μου"», σχολίασε ο Pierre-Olivier Costa, σύμβουλος της Μπριζίτ Μακρόν. 

Τον Αύγουστο η Μπριζίτ Μακρόν είχε παραδεχθεί πως ποτέ δεν ξεχνά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον 40χρονο σύζυγό της και πως είναι κάτι που θυμάται κάθε πρωί όταν τον βλέπει. «[...] Εννοείται τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, εκείνος με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι είναι», είχε πει η 64χρονη Μπριζίτ. 

Για την ιστορία το προηγούμενο ρεκόρ επιστολών κατείχε η Κάρλα Μπρούνι, η οποία λάμβανε κατά μέσο όρο 35 επιστολές την ημέρα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM