Η Μπόνι Τάιλερ ανακοίνωσε ότι έμαθε κολύμπι- Στα 69 της χρόνια

Η Μπόνι Τάιλερ ανακοίνωσε ότι έμαθε κολύμπι- Στα 69 της χρόνια Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η Μπόνι Τάιλερ έδειξε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να μάθει κάποιος κάτι. Έτσι, ανακοίνωσε ότι στα 69 της έμαθε κολύμπι.

Περίπου μία δεκαετία από τη στιγμή που χρειάστηκε να τη σώσει ο σύζυγός της από πνιγμό, η τραγουδίστρια πλέον αντιμετώπισε τον φόβο της για το νερό.

«Στην ηλικία των 69 ετών μόλις έμαθα να κολυμπάω. Μου πήρε αρκετό καιρό. Θα έπρεπε να είχα μάθει νωρίτερα, αλλά είχα τραυματικές εμπειρίες στη θάλασσα. Οπότε, φοβόμουν λίγο το νερό, αλλά όχι πλέον», είπε η Τάιλερ στο Andy Jaye Podcast, αλλά παραδέχθηκε ότι ακόμη δεν πάει στα βαθιά της πισίνας.

Μία από αυτές της κακές εμπειρίες ήταν όταν πριν από περίπου μία δεκαετία έπεσε από το σκάφος της στο νερό, στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Ευτυχώς, ο σύζυγός της Ρόμπερτ Σάλιβαν την έσωσε.

«Ο Ρόμπερτ ερχόταν στην μαρίνα με τα ανίψια μου πάνω σε τζετ σκι και πήγα στο πίσω μέρος του σκάφους για να βοηθήσω. Ήταν βρεγμένα και γλίστρησα. Ο Ρόμπερτ με έβγαλε έξω, τα παιδιά ήταν τρομοκρατημένα», περιέγραψε. «Την επόμενη ημέρα με πήγε στην πισίνα, προσπαθώντας να μου μάθει να κολυμπάω, αλλά το "κλικ" δεν έγινε μέχρι το lockdown», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από Times

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ CRITICS CHOICE AWARDS

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Βραβεύτηκε στα Critics Choice Awards - Το πρώτο δημόσιο «σ' αγαπώ» στην Κάιλι Τζένερ

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, έκανε μια σπάνια και τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του
THE LIFO TEAM
Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ