Η Κρίστεν Στιούαρτ εξηγεί γιατί μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της και κάνει εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι
Getty Images

 

Αφού αποκάλυψε το περασμένο καλοκαίρι τη σχέση της με μία γυναίκα, η Κρίστεν Στιούαρτ αποφάσισε να εξηγήσει και τους λόγους που την οδήγησαν να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητα της. «Μου φάνηκε σημαντικό και επίκαιρο», είπε η 26χρονη ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα Sunday Times.


Η ηθοποιός που εμφανίστηκε με νέο στιλ μαλλιών στην πρεμιέρα του νέου της φιλμ«Personal Shopper», αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή με τους θαυμαστές της λέγοντας ότι «λαμβάνοντας υπόψη ότι είχα τόσα πολλά βλέμματα στραμμένα πάνω μου, συνειδητοποίησα ξαφνικά πως –με την ιδιωτική μου ζωή- επηρεάζω μεγάλο αριθμό ανθρώπων».


«Ήταν μία ευκαιρία να παραδώσω ένα κομμάτι που ήταν τόσο δικό μου, να κάνω έστω και ένα ακόμα άτομο να αισθανθεί καλά με τον εαυτό του» είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη προσοχή που είχαν δώσει τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και στη διαφορετική ματιά με την οποία είχαν προσεγγίσει τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.


«Αν θεωρούσα πως η σεξουαλικότητα μου δεν είναι θέμα, σα να ήταν κάτι που χρειάζεται βοήθεια, τότε θα την κρατούσα για πάντα μυστική. Αλλά τότε δεν θα μπορούσα να περπατήσω στο δρόμο κρατώντας το χέρι κάποιας, έτσι όπως με ακολουθούν παντού», είπε και πρόσθεσε ότι «όταν έβγαινα με τον Ρομπ, η δημοσιότητα ήταν εχθρός και αυτός δεν είναι τρόπος για να ζεις. Δεν ήταν αυτή η μεγάλη δήλωση, ήμουν όμως τόσο μπερδεμένη. Τώρα έχω συνειδητοποιήσει το ποια είμαι».