Η Kendall Jenner στηρίζει το Free the Nipple και εξηγεί γιατί είναι κατά του σουτιέν

Η Kendall Jenner στηρίζει το Free the Nipple και εξηγεί γιατί είναι κατά του σουτιέν Facebook Twitter
8

Η Kendall Jenner, ένα από τα επιδραστικότερα και δημοφιλέστερα μοντέλα της εποχής, παίρνει θέση υπέρ του κινήματος Free the Nipple και απαντά στα χιλιάδες δημοσιεύματα για τις εμφανίσεις της που άφηναν το στήθος της εκτεθειμένο.

Το κείμενο της απάντησης δημοσιεύεται στη συνδρομητική της ιστοσελίδα στην οποία κανείς μπορεί να βρει συμβουλές ομορφιάς και γενικά να παρακολουθήσει τα νέα που την αφορούν.

Το αστέρι της πασαρέλας και του σόου "Keeping Up with the Kardashians" δηλώνει πως απολαμβάνει να μη φορά σουτιέν, διερωτάται γιατί ο κόσμος ασχολείται τόσο πολύ με αυτό και γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα στα μίντια. "Αισθάνομαι ελεύθερη και δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Είναι σέξι και είναι άνετο και νιώθω καλά με τον εαυτό μου. ", γράφει σε ένα απόσπασμα του κειμένου της το οποίο δημοσιεύεται με την παρακάτω φωτογραφία:

Η Kendall Jenner στηρίζει το Free the Nipple και εξηγεί γιατί είναι κατά του σουτιέν Facebook Twitter

Eπιπλέον εξηγεί πως αυτός είναι ένας τρόπος να δείχνει και το piercing που έκανε στις θηλές της, κάτι που λατρεύει και ας έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, ακόμη και δυσαρέσκεια από την οικογένειά της.

Το μοντέλο είναι μια ακόμη διάσημη που φέρεται να ασπάζεται το φεμινιστικό κίνημα που ξεκίνησε η ηθοποιός και ακτιβίστρια Lina Esco το 2013. Την καμπάνια υπέρ της απενοχοποίησης του γυναικείου στήθους έχουν στηρίξει δημοσίως και στα social media, μεταξύ άλλων οι Miley Cyrus, Rumer Willis, Cara Delevingne και Russell Simmons.

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

Πολιτισμός / «Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

1896 επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει για την επιβίωσή τους.
LIFO NEWSROOM
H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Σαν τη στιγμή που γυρνάς σπίτι και βγάζεις το σουτιέν δεν υπάρχει! Αλλά επειδή δυστυχώς δεν έχουμε όλες το στήθος της, τα μαντρώνουμε να μη βγουν απ´τις μασχάλες...
Είσαι θεά Εράκι, πολύ γέλασα με το σχόλιό σου! Κι εμείς που έχουμε μικρό στήθος χωρίς σουτιέν με μισό κιλό ενίσχυση θα μας περνούν για αγοράκια. Αλλά είναι τέλεια η αίσθηση να μην φοράς σουτιέν, και η αλήθεια είναι πως καμιά φορά το χειμώνα όταν φοράω χαλαρά χοντρά πουλόβερ δε βάζω. Έτσι κι αλλιώς με σουτιέν ή χωρίς δεν πάνε πουθενά τα ανύπαρκτα :)
Η αλήθεια είναι ότι χωρίς σουτιέν νιώθεις πιο ανέτη και ίσως ελεύθερη. Αλλά μην αμελούμε τη χρησιμότητα του, καθώς το συν που προσδιδει στην εμφάνιση τις περισσότερες φορές.
Εξαρτάται, όσον αφορά το άνετη. Αν έχεις βαρύ στήθος και πρέπει να τρέξεις, μόνο άνετη δεν θα το έλεγα.Kάτι τέτοια "κινήματα" είναι από γελοία έως ενοχλητικά, επειδή ο καθένας βλέπει το θέμα από την δική του σκοπιά αλλά θέλει να επιβάλει την άποψή του globally.