Χτες βράδυ στο στάδιο Γουέμπλεϊ κατάφερε τελικά να εμφανιστεί η Σούζαν Μπόιλ, η παραλίγο νικήτρια του σόου «Britain's Got Talent», που τις τελευταίες δύο εβδομάδες ακύρωνε τη μια εμφάνιση μετά την άλλη στην περιοδεία των ταλέντων της εκπομπής στη Μεγάλη Βρετανία, με επίσημη δικαιολογία την υπερκόπωση.

Αμέσως μετά την ήττα της στον τελικό της εκπομπής, η Σούζαν Μπόιλ είχε καταρρεύσει και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Και σε μια μάλλον πρωτοφανή κίνηση, ο Σάιμον Κάουελ, μέλος της κριτικής επιτροπής του «Britain's Got Talent» και παραγωγός του σόου, παραδέχτηκε σε άρθρο του στην «Daily Mail» ότι ίσως φέρει και ο ίδιος κάποιες ευθύνες για την κατάσταση της πνευματικής υγείας της Μπόιλ.

Σημειώνει ότι δεν είχε αντιληφθεί απ' την αρχή κάτι ασυνήθιστο, αλλά ότι κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε τη στιγμή που η Σούζαν Μπόιλ έχασε το διαγωνισμό:

«Δεν χειριστήκαμε τόσο καλά την κατάσταση με τη Σούζαν» γράφει. «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό... Δεν είχα πιάσει κανένα ανησυχητικό σημάδι... Όταν νίκησε το χορευτικό γκρουπ Diversity αντί για εκείνη, κοίταξα το πρόσωπό της και σκέφτηκα: "Ω, θεέ μου, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την ήττα". Δεν ήταν καλή στιγμή...»

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η παραδοχή του Κάουελ πως θα έπρεπε να είχε δει τα σημάδια ότι η Σούζαν Μπόιλ δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει ψυχικά την τεράστια δημοσιότητα που απέκτησε αμέσως μόλις εμφανίστηκε στο διαγωνισμό και τις ορδές των φωτογράφων και των θαυμαστών που την κυνηγούσαν. Είναι μια ένδειξη ανθρωπιάς πολύ σπάνια εκ μέρους του υπερβολικά αυστηρού και ανελέητα είρωνα κριτή του «Britain's Got Talent» αλλά και της αντίστοιχης αμερικανικής εκπομπής «American Idol».

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr