Η Χάρις Αλεξίου στο Vox με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Οδυσσέα Ιωάννου

Η Χάρις Αλεξίου στο Vox με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Οδυσσέα Ιωάννου Facebook Twitter
0

Στο VOX όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου, πήγε το βράδυ της Πέμπτης η Χάρις Αλεξίου.

Η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε στα καμαρίνια και φωτογραφήθηκε με τους Γιώργο Νταλάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέα Ιωάννου. Άλλωστε και με τους τρεις την συνδέουν σχέσεις αγάπης, ενώ έχουν συνεργασθεί με μεγάλη επιτυχία.

Η Χάρις Αλεξίου στο Vox με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Οδυσσέα Ιωάννου Facebook Twitter
Η Χάρις Αλεξίου στο Vox με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Οδυσσέα Ιωάννου Facebook Twitter

Στο VOX κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από 5 Δεκεμβρίου, εμφανίζονται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Οδυσσέας Ιωάννου. Οι μουσικές βραδιές ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 4 Απριλίου με μία ακόμη βραδιά sold out.

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά την σύμπραξή τους στο ΑΤΤΙΚΟΝ, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή «μοιράστηκαν στο VOX την Ιστορία των γεγονότων και των αισθημάτων της νεότερης Ελλάδας, μέσα από σπουδαία τραγούδια που είναι το κοινό μας σπίτι». Μαζί τους επί σκηνής και στα κείμενα ο Οδυσσέας Ιωάννου, αφηγήθηκε κομμάτια από προσωπικές και συλλογικές ιστορίες που συνθέτουν την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού.

 
 
 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ